Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL Alba susține că studierea Religiei în școli reprezintă o necesitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

religia in scoliStudierea religiei în instituțiile școlare reprezintă o necesitate în contextul formării depline a personalității tinerilor români.

Religia este o valoare de necontestat în educaţie şi studierea acestei discipline în școală trebuie să se facă într-un mod cât mai accesibil, garantând totodată respectarea legii – inclusiv a recentei Decizii a Curții Consituționale a României – și a dreptului elevilor de a participa la orele de religie corespunzător fiecărei religii și confesiuni recunoscute în România.

În acest context, PNL Alba consideră că depunerea de către părinții elevilor a cererii-tip pentru participarea la orele de religie ar trebui să fie făcută o singură dată pentru fiecare ciclu de învățământ și nu în fiecare an școlar.

Biroul de presă al PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea