Rămâi conectat

Politică Administrație

PMP Alba a strâns peste 10.000 de semnături în campania ”Ponta te arde cu pompa!”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Clement Negrut - martie 2014Președintele PMP Alba, Clement Negruț, a anunțat joi, într-o conferință de presă că organizația pe care o conduce a adunat peste 10.000 de semnături în cadrul campaniei ”Ponta te arde cu pompa!”, împotriva scumpirii accizei la carburanți care va intra în vigoare începând cu 1 aprilie 2014.

Numărul mare de semnături arată că cetățenii județului Alba, într-o proporție covârșitoare, dacă este să ne pliem pe zona unui sondaj, se opun categoric acestei măsuri a Guvernului Victor Viorel Ponta”, a spus Negruț.

Acesta a dorit să le mulțumească atât cetățenilor care au semnat, cât și colegilor care s-au implicat în această campanie și celor care au fost alături de el la mitingul pe aceeași temă, care a avut loc săptămâna trecută la București.

Am lângă mine o echipă de oameni inimoși, oameni valoroși, oameni care chiar cred în principiile și în valorile partidului”, a declarat liderul PMP Alba.

Deputatul a precizat că la 5 luni de la înființarea organizației județene partidul are filiale în toate municipiile și orașele din județ. De asemenea, s-au format nuclee PMP în 14 comune.

La ședința de astăzi voi propune Biroului Permanent Județean ca în maximum 2 săptămâni să avem constituite și acele celule de bază ale partidului pe lângă toate secțiile de vot din județ”, a mai spus președintele PMP Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea