PLR Alba a prins un loc în Guvern. Ioan Uțiu, secretar de stat la Ministerul Agriculturii

UtiuVicepreședintele PLR Alba, Ioan Uțiu, a prins cel de-al treilea loc în echipa de secretari de stat ai ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, potrivit agrointel.ro.

Uțiu se alătură astfel echipei din MADR, preluând ca atribuții principale legătura instituției cu Parlamentul, respectiv Comisiile de specialitate din Camera Deputaților și Senat.

ELIT

Ioan Uţiu este din Câmpeni, fost ofiţer în ar­mată, acum pensionar, militant ecologist convins şi membru în Fundaţia „Pro Munţii Apuseni”.

Ioan Uțiu este fost membru în Partidul Național al Mediului.

Decizia de numire a lui Ioan Uțiu în funcție de secretar de stat în MADR a fost publicată pe 3 februarie în Monitorul Oficial, însă numele acestuia a fost redactat greșit – Utiu, nu Uțiu. El a preluat poziția ocupată până pe 18 decembrie 2014 de Peter Tamas Nagy, reprezentant al UDMR, care a demisionat după ieșirea maghiarilor de la guvernare. În prezent, Nagy se află în arest, fiind trimis în judecată într-un dosar de corupție privind organizarea unui eveniment în cadrul Târgului Indagra 2014, scriu jurnaliștii de la agrointel.ro

Uțiu a fost ales în 2 august 2014, la Congresul național, vicepreședinte al PLR.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Victor Negrescu a solicitat Casei Istoriei Europene să includă în expozițiile sale autori și creatori români

În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură și Educație din Parlamentul European, eurodeputatul Victor Negrescu a transmis o solicitare… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 Comentarii

Plotoner Pachita Vasile 5 februarie 2015 at 15:32

Oare ce cauta acest individ Secretar de stat la Agricultura. Poate se incepe militarizarea si in acest domeniu. Acest individ care nu stie cate ghinturi are un tun de 75 mm cum sa conduca fenomenul agricol din Romania. Dumnealui este destept. Ii plac banii si s-a orientat unde sa pupe. Doresc succesuri acestui PDL-ist ratat.

IOAN pOCIU 5 februarie 2015 at 15:54

S-a dus naibii agricultura Romaniei cu astfel de ,,specialist”.Uite cum impostori ca Utiu prind ciolanu,….

LILIACU 5 februarie 2015 at 16:27

Ce ne bucuram de alegere. Poate renunta la autorizatia de topograf unde era cel mai bun pictor. Nu mai trebuie sa reparam dupa el.
Uraaaaa.

Mihai Stoica 5 februarie 2015 at 20:57

Pai ,asta nu era impotriva lui Ponta ???Urla ca descreieratu in Cimpeni …jos guvernu!!Acum s-a sucit si e cu Ponta ? Im plac „politicienii” din 2015 ….cel mai tare ar fi , sa inceapa sa urle ca vrea minerit in zona !!!!!!nu de alta dar pana la functia asta , a fost eco – hipster de Cimpeni .

HH 5 februarie 2015 at 22:14

TREBUIA SA CONTRIBUIE SI ALBA CU UN SINECURIST CU UN MILITAR LA AGRICULTURA ! IMI E SCARBA ! DAR, CETATEANUL ACESTA DESPRE CARE SCRIETI A ACCEPTAT ACEST POST, SAU SE PREVALEAZA DE FAPTUL CA ESTE ” UN PENSIONAR ECOLOGIST ” !

Pilu 5 februarie 2015 at 22:55

Se militarizeaza agricultura, ca restul este securizat !

UIMIRE 5 februarie 2015 at 23:45

Pe el,rupeti-i hainele, luati-i beregata,scoateti-i matele,sange mult sange….asta vrem !!!!Suntem niste hiene, asta am ajuns.Oricine este pus undeva mai sus, mai jos,sigur avem comentatori(atostiutori ) insetati de sange.Sacali sau hiene asta-i intrebarea!

Un cimpanar 6 februarie 2015 at 10:05

Acest om si nevasta lui , au facut mult rau zonei. Minciuna , inselaciune , dezinformare. Faptul ca non valorile au acces la functii de felul asta , provoaca greata si lipsa de incredere in politicienii de azi.

col Coseriu 6 februarie 2015 at 18:16

Pe cand ministru adjunct la Aparare ?

Comentariile sunt oprite