Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Ploaie de premii pe acorduri muzicale pentru elevii Liceului „Regina Maria” din Alba Iulia la prestigiosul Concurs Național de Artă „Armonii de vară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ploaie de premii pe acorduri muzicale pentru elevii Liceului „Regina Maria” din Alba Iulia la prestigiosul Concurs Național de Artă „Armonii de vară”

„Se știe că toamna este timpul recoltării. Cei care muncesc din greu vara se pot bucura de rezultatele din toamnă. Această idee frumoasă poate fi asociată cu un proces educațional atât de interesant pentru a atinge un anumit scop sau pentru a deveni un adevărat profesionist.

Realizări creative înalte au fost demonstrate de elevii liceului de artă „Regina Maria” Alba Iulia, care au câștigat prestigioasele premii ale Concursului Național de Artă „Armonii de vară”. Victoria absolută, titlul de laureat și cea mai mare notă de 100 de puncte au fost acordate lui Bucatcă Tudor Nicolae, elev în clasa a III-a, și Muntean Antonia Bianca, elevă în clasa a VI-a, premiul I și 95 de puncte au fost acordate elevei Costeiu Gloria Iris clasa a VI-a.

Incepând cu clasa I, acești elevi talentați și promițători studiază la catedra de pian-principal la liceul de Arte “Regina Maria” în clasa excelentului profesor cu o bogată experiență, pianist-concertist Vera Zelenscaia. Pentru Tudor, Gloria și Antonia, pianul nu este doar o pasiune, ci și o parte a vieții, cu muncă zilnică și conștientă. Se deosebesc de colegii lor într-o percepție mai subtilă și mai profundă a realității, senzualității, emoționalității și abilităților de comunicare. Lecțiile de muzică contribuie la dezvoltarea abilităților intelectuale și emoționale ale unei persoane, permit de a cunoaște mai subtil finețea sentimentului de bucurie, îi învață pe elevi să muncească și să fie disciplinați. Mai mult, acești elevi nu numai că participă la concursuri și concerte, dar prezintă rezultate excelente și la școală, la toate celelalte discipline.

Profesorul lor, Vera Zelenscaia, îi apreciază foarte mult și depune toate eforturile pentru a-i face nu numai pianiști profesioniști adevărați, ci și oameni inteligenți și educați. Aceasta este baza personalității.

Joi a fost ziua de naștere a Antoniei Muntean, care împlinește 13 ani. Cu toții o felicităm de ziua ei, ii spunem “La Mulți Ani “ și îi dorim sănătate și împlinirea tuturor dorințelor ei! De asemenea, le dorim tuturor copiilor și lui Tudor, Antoniei și Gloriei noi realizări de care profesorii, părinții și liceul vor fi mândri.”

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea