Rămâi conectat

Actualitate

Pledoarie pentru perpetuarea poporului român

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

România trăieşte acum într-un timp de mare cumpănă, resursele României s-au epuizat, înaintăm spre catastrofă, suntem la marginea prăpastiei. Nimeni nu are o răspundere mai mare acum în România decât oamenii politici care sunt chemaţi în al 12-lea ceas să se oprească din dezmăţ şi orgolii nemăsurate, să pună limită nesaţiului pentru linşajul adversarilor politici, să se adape din „apa vie” a valorilor perene ale poporului român, acelea pentru care noi, românii, am făcut Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.
Opriţi jefuirea României şi a cetăţenilor români prin tot felul de taxe aberante! Întoarceţi-vă la popor, la cei care v-au ales şi nu transformaţi poporul român în inamicul public numărul 1. Nu românii au făcut o „gaură neagră” în fondurile C.A.S.-ului şi nu românii au făcut tot felul de inginerii generatoare de bani graşi pentru clientela politică. Nu românii au cumpărat aparatură medicală supraevaluată de milioane de euro sau alte lucruri de cinci sau de zece ori mai mari decât în realitate, nu românii au inventat gripa aviară sau porcină şi apoi au fost cumpărate vaccinuri din Occident de milioane de euro care s-au dovedit inofensive, fiind distruse, nefiind viabile.
Nu românii au dus la faliment Institutul Cantacuzino, singurul producător autohton de vaccinuri din ţară, care le vinde fără „şpagă”. Nu românii au inventat un nou „bir” un ban pentru fiecare litru de combustibil, bani care vor astupa gaura neagră din sistemul sanitar. Noi, românii, am accepta şi acest bir dacă am fi siguri că banii nu se vor pierde pe drum, spre alte găuri negre mult mai mari de la Ministerul de Finanţe.
Nu românii doresc ca natalitatea să scadă datorită „dijmuirii” mamelor şi bebeluşilor reducând concediul de maternitate la un an şi ademenind cu „fabuloasa” sumă de 500 de lei mamele care se întorc la serviciu. Există mame care pot face acest lucru, dar marea majoritate a mamelor sunt revoltate şi deznădăjduite. Grădiniţe suficiente nu sunt, cele private sunt scumpe iar bonele filipineze, de asemenea. Ce le mai rămâne mamelor acestui popor: mijloace de anticoncepţie şi populaţie îmbătrânită din cauza lipsei celor trei copii dintr-o familie de români, foarte necesari pentru perpetuarea poporului nostru. Dar iată că avem mame luptătoare, precum d-na Ionela Danciu din Aiud, care luptă şi înving sistemul. Sunt cu sufletul alături de ea şi-i doresc multă sănătate de care are atâta nevoie.
Nu românii vor ca alocaţia de şomaj să se reducă, nu românii sunt de vină că sunt sufocaţi de credite. De vină sunt doar candidaţii pentru Parlamenul României şi preşedinţia României care în campania electorală au minţit şi le-au promis un trai minunat.
Stimaţi oameni politici nu mai culpabilizaţi poporul român pentru promisiunile dumneavoastră deşănţate în campania electorală, găsiţi o cale de a dezgheţa agricultura românească care este în plină eră glaciară, găsiţi o cale de a aprinde din nou motoarele economiei naţionale grav avariate şi poate atunci cetăţenii acestei ţări vă vor respecta.
Dr. Mircea FRENŢIU,
medic primar chirurg


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea