Rămâi conectat

Economie

Plantaţiile de trufe

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

SC GRUPPO MILANO SRL, divizia cultivatorilor de trufe, vă informează că oferta promoţională de primăvară este pe sfârşite, însă, dacă vă grăbiţi, mai puteţi profita de aceasta. Pentru cei care nu au posibilitatea de a face plantaţia în această primăvară, Gruppo Milano oferă posibilitatea păstrării ofertei pentru toamnă, cu condiţia semnării contractului şi a plăţii unui avans necesar reţinerii puieţilor, în această perioadă.
Aşa cum ştiţi, firma noastră se ocupă de cultivarea trufelor cu ajutorul puieţilor suport de alun, carpen şi stejar.
Gruppo Milano, cu experienţa sa de 20 de ani în domeniu, demonstrează că, graţie unui interes constant şi cu ajutorul unor specialişti calificaţi, se pot obţine primele rezultate după numai 4 ani. Aceste rezultate ne permit să fim mândri de activitatea noastră.
Gruppo Milano vă va asista pas cu pas la înfiinţarea propriei dumneavoastre trufării. În acest sens, vă vom oferi asistenţă necesară pentru tot ceea ce vă interesează: selecţionarea şi achiziţionarea puieţilor micorizaţi, şi, evident, primul pas pentru realizarea propriei culturi de trufe. Puieţii pe care Gruppo Milano îi selecţionează pentru dumneavoastră deţin, în întregime, un procent ridicat de micoriză şi au o calitate superioară, ceea ce reprezintă garanţia unui rezultat sigur. Cât despre preţul trufelor vă putem spune că este între 100 – 500 euro/kg în funcţie de tip şi calitate.
Plantaţiile trufiere se pot realiza în tot timpul anului deoarece puieţii micorizaţi vin în ghivece cu pământ astfel riscul ca să nu se înrădăcineze în momentul plantării este foarte redus, exemplu fiind plantaţia de la Costeşti, judeţul Hunedoara care s-a realizat în luna iulie iar din totalul de 700 de puieţi doar 10 puieţi au fost înlocuiţi. Aşa cum ştim trufa are nevoie de plante suport pentru a se dezvolta iar alunul este unul dintre ele. Ceea ce îl avantajează faţă de alţi puieţi suport este capacitatea lui de a produce atât trufe cât şi alune fiind considerat de profesorul Ionică Sava un înger. Prin urmare veţi avea o dublă cultură şi un dublu profit, preţul fiind în 2010 de 13 dolari (10 euro).
Peste un milion de proprietari cu suprafeţe mici în zonele colinare şi de munte, unde solul este degradat, ar putea obţine venituri frumoase de pe urma alunilor. Important este să ni se acorde puţină atenţie, este de părere profesorul pensionar.
„Faptul că la noi nu s-a extins cultura alunului denotă că oamenii nu-i cunosc însuşirile. Acest pom este un înger şi o sursă de bogăţie”, spune profesorul.
Aceste fructe sunt căutate de cei din industria alimentară, cosmetică şi nu numai.
Valoarea lor deosebită este dată de calităţile nutritive bogate în uleiuri, minerale şi vitamine.
Avându-i ca şi colaboratori pe cei de la Direcţia Agricolă Alba, firma noastră pe lângă propunerea de schimbare a modului de agricultură tradiţional oferă o alternativă şi pentru cei interesaţi numai de aluni; astfel vindem puieţi de aluni nemicorizaţi în ideea de a reduce numărul terenurilor neutilizate în alte culturi.
Pentru toţi cei care doresc să realizeze culturi trufiere dar nu au posibilităţi financiare SC GRUPPO MILANO SRL vine în ajutorul lor oferindu-le posibilitatea de a plăti în rate.

Pentru a afla ce cuprinde oferta de preţ şi care sunt posibilităţile agricultorilor în ceea ce priveşte cultivarea trufelor prin puieţi micorizaţi (de alun, stejar carpen), precum şi cât timp mai puteţi beneficia de această ofertă, ne puteţi vizita la biroul nostru din str. Tudor Vladimirescu, nr. 48, Alba Iulia sau ne puteţi contacta la telefon 0258812189.
Pentru toţi cei interesaţi (restaurante, hoteluri, persoane fizice) SC GRUPPO MILANO SRL anunţă că partenerul IL TARTUFO ALBA SRL va comercializa în viitorul apropiat produse derivate din trufe, uleiuri, creme, unt, miere cu trufe, pateu de ficat cu trufe, trufe feliate în ulei şi multe altele, cei interesaţi putând beneficia de o demonstraţie în utilizarea produselor din partea unui specialist. Menţionăm că IL TARTUFO ALBA SRL achiziţionează trufe proaspete din culturile înfiinţate şi apoi de la cei ce le găsesc în flora spontană.
Vă aşteptăm să profitaţi de oferta noastră de primăvară care este pe sfârşite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Instituțiile Financiare Nebancare nu mai pot percepe dobânzi exorbitante: Noua lege se aplică și contractelor aflate în derulare

Bera Larisa

Publicat

în

Instituțiile Financiare Nebancare nu mai pot percepe dobânzi exorbitante: Noua lege se aplică și contractelor aflate în derulare O nouă lege care prevede plafonarea dobânzilor pentru împrumuturile de la instituții financiare nebancare (IFN) a trecut de Curtea Constituțională și urmează să fie promulgată. Citește și: Controale la IFN-urile din Alba și alte cinci județe. Protecția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea