Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Plafonarea prețului la energie: Guvernul Ciucă aprobă astăzi o nouă ordonanță

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Plafonarea prețului la energie: Guvernul Ciucă aprobă astăzi o nouă ordonanță

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat miercuri că guvernul va aproba în ședința de joi o nouă ordonanță pentru plafonarea prețurilor la energie.

”Mâine vom avea o nouă ședință de guvern, cu punct principal pe agendă aprobarea ordonanței de guvern privind modificarea elementelor de referință pentru compensarea prețurilor la energie”, a spus Ciucă la Palatul Victoria.

Efectele precedentei ordonanțe expiră miercuri, 31 august, dar adoptarea noii ordonanțe a fost amânată pentru că forma finală nu e gata. Ciucă a anunțat că joi ar urma să fie agreată forma finală în urma unei discuții în comitetul interministerial, care include Ministerul Finanțelor, Ministerul Energiei și ANRE – arbitrul pieței energetice.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

El a mai anunțat că săptămâna viitoare va fi aprobat printr-o hotărăre de guvern și planul de pregătire pentru iarnă în domeniul energetic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ești pregătit să te înscrii pentru a urma un program de studii universitare, dar nu știi care dintre acestea ți se potrivește? Accesează platforma YTM.ro, oferită gratuit de Universitatea de Vest din Timișoara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ești pregătit să te înscrii pentru a urma un program de studii universitare, dar nu știi care dintre acestea ți se potrivește? Accesează platforma YTM.ro, oferită gratuit de Universitatea de Vest din Timișoara UVT pune la dispoziția elevilor din întreaga țară, în mod gratuit, servicii permanente de consiliere individuală în carieră. Platforma YTM este o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea