Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

„Pirații” șoselelor au rămas fără „corăbii”. Polițiștii de la rutieră au prins 4 conducători auto care desfășurau transport ilegal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acțiunea desfășurată la nivelul țării în perioada 1-4 august, pentru depistarea conducătorilor auto care efectuează transport neautorizat de persoane, a avut „victime” și în județul Alba. Polițiștii au depistat 4 autovehicule ce efectuau, în mod ilegal transport contra-cost de persoane, dispunându-se imobilizarea acestora.

În această perioadă, au fost controlate 1159 de autovehicule și au fost depistate și sancționate contravențional 15 persoane care nu au respectat normele legale privind transportul de persoane, 11 dintre acestea pentru abateri de la normele legale prevăzute de OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 4 la Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Totodată, au fost efectuate 464 de testări cu etilotestul și a fost reținut un permis de conducere şi retrase 5 certificate de înmatriculare.

Acţiunile pentru combaterea ilegalităților din domeniul transportului de persoane continuă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului

Alexandra Mates

Publicat

în

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului Sâmbăta Mare este ziua dinaintea Paştelui şi ultima zi a Săptămânii Patimilor, în care creştinii ortodocşi prăznuiesc îngroparea trupească a Mântuitorului. În această zi credincioşii se roagă, îşi amintesc de patimile suferite de Hristos pentru mântuirea omenirii şi se pregătesc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea