Rămâi conectat

Curier Județean

Ping și Pong din Alba Iulia, inspirație pentru studiourile Disney. Cei doi clowni vor fi eroii unui film de animație

Publicat

în

Două personaje create și însuflețite în Alba Iulia vor fi eroii din viitorul film animat Disney!

ping si pong la Disney (1)Vestea bună pe care Iulia și Cipriana (FOTO), alias Ping și Pong au primit-o la începutul lunii martie, a fost făcută publică astăzi, după ce la sediul firmei lor a sosit confirmarea oficială, o scrisoare de la John Vignocchi, vicepreședintele de producție al studiourilor Disney.

“Acum putem să informăm și prietenii noștri despre minunata veste: Ping și Pong vor fi eroii din următorul film Disney!Totul a început la finalul lunii februarie, când echipa noastră a zburat la un eveniment de profil. Din întâmplare, cartea noastră de vizită colorată a ajuns la domnul John Vignocchi, vicepreședinte de producție la faimoasele studiouri. Coincidențele sunt de fapt în spatele întâmplărilor mari, nu-i așa? Domnul Vignocchi a fost pur și simplu îndrăgostit de fețele celor doi clowni. S-a arătat foarte interesat în a auzi cât mai multe despre întâmplările lui Ping și Pong. Mai mult, după ce i-a fost relatată și povestea,discuția s-a transformat dintr-una amicală, în una profesională. Dl. Vignocchi a mărturisit că departamentul de producție este în continuă căutare de eroi noi. Mai mult, vor să ofere copiilor personaje originale, caresă însuflețească valori reale după care cei mici pot învăța”, au transmis Ping și Pong într-un comunicat de presă.

Electrica Furnizare Discount

ping si pong la Disney (2)„După lovitura de imagine pe care am avut-o cu repoziționare lui Hannah Montana (Miley Cyrus), este vital să ne întoarcem la tipul de personaje care ne-au ajutat să construim impreiul Disney.Filmul va fi unul animat, de lung metraj, preselecția pentru actorii din spatele personajelor nefiind încă oficială. Totuși, am aflat că discuții se poartă cu Ellen DeGeneres pentru rolul lui Ping. Ellen este cea care a însuflețit și pe Dolly din „Finding Nemo” în 2003, le-a spus Vignocchi celor două albaiulience care au dat viață lui Ping și Pong.

“Pentru rolul lui Pong, producătorii îl au în vedere chiar și pe John Travolta, care și-a început colaborarea cu Disney în urma succesului avut cu Bolt.

Dacă producția va fi atractivă pentru public, reprezentanții Disny au în vedere și continuarea seriei prin introducerea altor eroi din lumea lui Ping și Pong: papagalul Cici, prințesa Anabella sau indienii Anoki și Apoli.

Vom reveni cu detalii legate de data de lansare a filmului și colaborările noastre viitoare”, se mai precizează în comunicat.

 

Despre Ping și Pong:

Ping si Pong a fost creat de copii. Energia si cheful lor de joaca ne-a provocat sa ne deghizam in clovni, iar aceea a fost prima pagina din povestea lui Ping si Pong. Fiecare eveniment pe care il sarbatorim creioneaza un nou capitol in minunata lume a lui Ping si Pong.Prima petrecere a avut loc in 1 iunie 2013, iar atunci in echipa erau doar doi clowni : Ping si Pong. Pe masura ce petrecerile s-au diversificat in echipa au intrat si alte personaje magice cum ar fi printesa Anabella, papagalul Cici, piratii din cetate, Hello Kitty, Minnie, Printesa Elsa si multi altii.Un important moment in extinderea agentiei de evenimente a fost intrarea celor cinci ursitoare in filele cartii lui Ping si Pong. Acest lucru a insemnat oinvestitie majora in costume croite dupa un design propriu, dar si inceputulcolaborarii cu o trupa locala de teatru.Principalul serviciu pe care Ping si Pong il ofera este animatia pentru orice tip de petrecere pentru copii : zile de nastere, evenimente corporate, botezuri, nunti, evenimente ale organizatiilor nonguvernamentale si multe altele.

Cele mai cautate activitati la petreceri raman modelajul de baloane, pictura pe fata, dar agentia noastra incearca constant sa provoace copii la creativitate si educatie non-formala prin oferirea de jocuri si activitati inedite. In acest sens se investeste constant in solutii noi ce pot scoate dinobisnuit orice petrecere.Pe piata evenimentelor pentru copii Ping şi Pong se diferentiaza prin entuziasmul animatorilor, atitudinea lor pozitiva, atentia la detalii si autoprovocarea de a fi tot timpul mai buni. Mai mult, in spatele mastilor colorate sta o echipa de profesionisti cu studii superioare in domeniul marketingului si al organizarii de evenimente, cu experienta vasta castigata atat in tara cat si in strainatate.

B.P.

Publicitate

Curier Județean

Primăria Daia Română cumpără un buldoexcavator cu accesorii pentru efectuarea lucrărilor de întreținere în comună: Licitația, lansată în SEAP

Publicat

în

Primăria Daia Română cumpără un buldoexcavator cu accesorii pentru efectuarea lucrărilor de întreținere în comună: Licitația, lansată în SEAP

Primăria comunei Daia Română a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru achiziția unui buldoexcavator cu accesorii. Valoarea totală estimată a contractului este de 415.700 lei, fără TVA.

Prin achiziția unui buldoexcavator cu accesorii pentru UAT Comună Daia Română, județul Albă se dorește întreținerea drumurilor agricole și stazilor, curățarea resturilor vegetale și întreținerea comunei la costuri mai reduse.

Achiziția cuprinde furnizarea unui buldoexcavator și accesorii (Cupă excavator 610 mm, Tocător de resturi vegetale cu lățime de lucru de minim 1200 mm și diametru de tocare de minim 50 mm, Cupa excavator 300 mm).

Electrica Furnizare Discount

Principalele beneficii generate de achiziția de buldoexcavator și accesorii

-Reducerea costurilor de întreținere a localității
-îmbunătățirea standardului de viață a locuitorilor comunei Daia Română.

Caracteristici tehnice și de performanță minime obligatorii pentru utilajul ce face obiectul achiziției:

 • Putere motor: minim 95 CP – maxim 100 CP
 • Greutate operaționala de minim 8.2 Tone
 • Transmisie tip POWER SHUTTLE cu patru trepte de viteză, înainte / înapoi
 • Cilindru de direcție plasat în față punții pentru mai multă protecție
 • Punte spate din construcție cu trei camere separate de ulei( diferențial și frână, și transmisii finale)
 • Diferențial blocabil 100% – montat pe manetă încărcător
 • Pompă hidraulică cu pistoane axiale și debit variabil
 • Presiunea sistemului hidraulic – minim 250 Bar
 • Debitul hidraulic necesar – minim 160 litri/minut
 • Cupa multifuncționala cu dinți, capacitate minim lm3 , lățime minim 2400mm
 • Paralel lift mecanic rezultat din geometria brațelor (la ridicare, cupa să rămână în aceeași poziție în raport cu solul, fără nici o intervenție din partea operatorului)
 • Sistem de revenire la poziția de săpare, și menținerea poziției cupei pe cursa de ridicare/coborâre
 • Radiatoare rabatabile pentru o curățare ușoara și rapidă
 • Elemente de protecție din cauciuc a radiatorului în partea frontală a utilajului.
 • Braț de excavare curbat, cu ranforsări, și profil îngust pentru vizibilitatea optimă
 • Balansier extensibil, adâncime de săpare minim 5700 mm
 • Forța de excavare cupa – minim 63.4 kN
 • Linie hidraulică auxiliară pentru picon
 • Unghi de rotire a cupei de excavare minim 200 grade

Anul de fabricație al utilajului trebuie să fie minim 2021.

Accesorii:

Cupa excavare minim 300 mm – maxim 350 mm
Cupa excavare minim 610 mm – maxim 700mm
Tocător de resturi vegetale cu lățime de lucru de minim 1200 mm și diametru de tocare de minim 50 mm

Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| Proiect pilot destinat străzilor neasfaltate pentru impermeabilizarea carosabilului. Trei străzi asfaltate în câteva zile

Publicat

în

La Sebeș a început un proiect pilot destinat străzilor neasfaltate, prin care se așterne o îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pentru impermeabilizarea carosabilului, scopul principal fiind reducerea prafului și a pulberilor. Primele străzi pe care s-a intervenit sunt Florilor, Cânepiști și Sălane, urmând ca lista să fie completată în anul 2022 cu alte 14 străzi.

Lucrările se desfășoară într-un timp relativ scurt, iar soluția este eficientă având în vedere că Sebeșul numără aproximativ 100 de străzi nemodernizate. Structura rutieră realizată este formată din stabilizarea pietruirii existente cu un liant hidraulic pe o grosime de 20 cm și aplicarea unui tratament bituminos dublu de suprafață cu emulsie.

Evacuarea apelor pluviale de pe partea carosabilă se va efectua prin profilul transversal cu pantă unică de 2,5%.

Electrica Furnizare Discount

Bugetul pentru impermeabilizarea celor trei străzi cu strat asfaltic a fost de 520.000 lei (tva inclus), lungimea totală a străzilor însumând 1,3 km.

Primarul Dorin Nistor menționează că vor fi evaluate beneficiile acestui proiect, urmând ca în anul 2022 să se realizeze intervenții similare pe străzile: Arțarului, Secașului, Dorin Pavel (prelungire), Decebal (ramificație), Fagului, Paul Tomița – din Sebeș, str. 24 Ianuarie, Sânzâienelor, Oituz, Piața Săsească, Avântului – din Petrești și străzile Râului, Arini, Dumbrava – din Lancrăm.

Citește mai mult

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră, în perioada 27 – 29 noiembrie 2021

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră, în perioada 27 – 29 noiembrie 2021

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 20 – 22 noiembrie 2021. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenție și în limitele vitezei legale, dacă este neaparat nevoie să o facă, dacă nu, sunt rugați să respecte restricțiile de circulație impuse de autorități.

Amplasarea radarelor în perioada 27- 29.11.2021

Electrica Furnizare Discount

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7 Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare