Rămâi conectat

Curier Județean

Ping și Pong din Alba Iulia, inspirație pentru studiourile Disney. Cei doi clowni vor fi eroii unui film de animație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două personaje create și însuflețite în Alba Iulia vor fi eroii din viitorul film animat Disney!

ping si pong la Disney (1)Vestea bună pe care Iulia și Cipriana (FOTO), alias Ping și Pong au primit-o la începutul lunii martie, a fost făcută publică astăzi, după ce la sediul firmei lor a sosit confirmarea oficială, o scrisoare de la John Vignocchi, vicepreședintele de producție al studiourilor Disney.

“Acum putem să informăm și prietenii noștri despre minunata veste: Ping și Pong vor fi eroii din următorul film Disney!Totul a început la finalul lunii februarie, când echipa noastră a zburat la un eveniment de profil. Din întâmplare, cartea noastră de vizită colorată a ajuns la domnul John Vignocchi, vicepreședinte de producție la faimoasele studiouri. Coincidențele sunt de fapt în spatele întâmplărilor mari, nu-i așa? Domnul Vignocchi a fost pur și simplu îndrăgostit de fețele celor doi clowni. S-a arătat foarte interesat în a auzi cât mai multe despre întâmplările lui Ping și Pong. Mai mult, după ce i-a fost relatată și povestea,discuția s-a transformat dintr-una amicală, în una profesională. Dl. Vignocchi a mărturisit că departamentul de producție este în continuă căutare de eroi noi. Mai mult, vor să ofere copiilor personaje originale, caresă însuflețească valori reale după care cei mici pot învăța”, au transmis Ping și Pong într-un comunicat de presă.

ping si pong la Disney (2)„După lovitura de imagine pe care am avut-o cu repoziționare lui Hannah Montana (Miley Cyrus), este vital să ne întoarcem la tipul de personaje care ne-au ajutat să construim impreiul Disney.Filmul va fi unul animat, de lung metraj, preselecția pentru actorii din spatele personajelor nefiind încă oficială. Totuși, am aflat că discuții se poartă cu Ellen DeGeneres pentru rolul lui Ping. Ellen este cea care a însuflețit și pe Dolly din „Finding Nemo” în 2003, le-a spus Vignocchi celor două albaiulience care au dat viață lui Ping și Pong.

“Pentru rolul lui Pong, producătorii îl au în vedere chiar și pe John Travolta, care și-a început colaborarea cu Disney în urma succesului avut cu Bolt.

Dacă producția va fi atractivă pentru public, reprezentanții Disny au în vedere și continuarea seriei prin introducerea altor eroi din lumea lui Ping și Pong: papagalul Cici, prințesa Anabella sau indienii Anoki și Apoli.

Vom reveni cu detalii legate de data de lansare a filmului și colaborările noastre viitoare”, se mai precizează în comunicat.

 

Despre Ping și Pong:

Ping si Pong a fost creat de copii. Energia si cheful lor de joaca ne-a provocat sa ne deghizam in clovni, iar aceea a fost prima pagina din povestea lui Ping si Pong. Fiecare eveniment pe care il sarbatorim creioneaza un nou capitol in minunata lume a lui Ping si Pong.Prima petrecere a avut loc in 1 iunie 2013, iar atunci in echipa erau doar doi clowni : Ping si Pong. Pe masura ce petrecerile s-au diversificat in echipa au intrat si alte personaje magice cum ar fi printesa Anabella, papagalul Cici, piratii din cetate, Hello Kitty, Minnie, Printesa Elsa si multi altii.Un important moment in extinderea agentiei de evenimente a fost intrarea celor cinci ursitoare in filele cartii lui Ping si Pong. Acest lucru a insemnat oinvestitie majora in costume croite dupa un design propriu, dar si inceputulcolaborarii cu o trupa locala de teatru.Principalul serviciu pe care Ping si Pong il ofera este animatia pentru orice tip de petrecere pentru copii : zile de nastere, evenimente corporate, botezuri, nunti, evenimente ale organizatiilor nonguvernamentale si multe altele.

Cele mai cautate activitati la petreceri raman modelajul de baloane, pictura pe fata, dar agentia noastra incearca constant sa provoace copii la creativitate si educatie non-formala prin oferirea de jocuri si activitati inedite. In acest sens se investeste constant in solutii noi ce pot scoate dinobisnuit orice petrecere.Pe piata evenimentelor pentru copii Ping şi Pong se diferentiaza prin entuziasmul animatorilor, atitudinea lor pozitiva, atentia la detalii si autoprovocarea de a fi tot timpul mai buni. Mai mult, in spatele mastilor colorate sta o echipa de profesionisti cu studii superioare in domeniul marketingului si al organizarii de evenimente, cu experienta vasta castigata atat in tara cat si in strainatate.

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea