Rămâi conectat

Ştirea zilei

Petrecerea de Revelion organizată la o pensiune din Alba Iulia, încheiată la spital pentru 19 persoane care au acuzat probleme digestive

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Petrecerea de Revelion organizată la o pensiune din Alba Iulia a fost încheiată la spital pentru 19 persoane, care au participat la chef. Ele au acuzat probleme digestive, însă nimeni nu a rămas internat în spital, scrie Adevărul.ro.

Situaţia s-a înregistrat la o pensiune din localitatea Oarda de Jos, parte componentă a municipiului Alba Iulia. Mai multe persoane au acuzat stări de vomă şi au fost transportate la spital. O persoană care a participat la petrecerea de revelion susţine că au acuzat probleme digestive, la faţa locului fiind chemate şapte ambulanţe.

”Revelionul 2018. Dezamăgire. Muzica îţi sparge timpanele, meniu de 50 lei maxim, în coşul cu fructe de pe masă sunt 3 clementine, 3 banane şi 4 mere… în ideea în care la masă ne-am înghesuit 12 persoane, dar am mâncat pe rând să nu ne dăm coate.

Totul jalnic. Să ne stâmpărăm pofta de dulce am mâncat zahăr la plic… cafeaua groaznică.. ce mai, totul de 2 lei. Şi ca să încheiem apoteotic… până acum au plecat 7 salvări cu persoane cărora le este rău.. de la peşte probabil”, a scris persoana respectivă pe Facebook.

La pensiunea respectivă au sărbătorit revelionul circa 250 de oameni. ”Am recoltat probe din mâncarea servită şi peste trei zile vom şti care a fost cauza acestor probleme”, a spus directorul DSP Alba, Alexandru Sinea. Numărul celor care au acuzat dureri digestive a fost, oricum, mai mare, mulţi alegând să nu meargă la spital şi să se trateze acasă. Nicio persoană nu a rămas internată.

Un alt participant la petrecere a confirmat incidentul şi a spus că până la momentul apariţiei problemelor medicale, totul a fost în regulă: ”Şi noi ne-am petrecut noaptea de revelion la aceasta locaţie şi până la incidentul cu persoanele bolnave nouă personal ne-a plăcut maxim. Meniul a fost in concordanţa cu preţul plătit de noi toţi, care cred ca a fost cel mai mic din oraş.

Am avut şi noi 2 persoane (prieteni) la noi la masă care au ajuns la spital însă după investigaţiile de rigoare şi o doză de perfuzii au fost eliberaţi cu restricţii la mâncare 2 zile şi cu medicamentaţie. Din spusele prietenilor noştri implicaţi se pare ca e posibil sa fi fost o problema la aperitive nicidecum de la peste. Însănătoşire grabnica tuturor si un an nou aşa cum va doriţi.

Sursa Adevărul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea