// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Petrecerea de Revelion organizată la o pensiune din Alba Iulia, încheiată la spital pentru 19 persoane care au acuzat probleme digestive

Petrecerea de Revelion organizată la o pensiune din Alba Iulia a fost încheiată la spital pentru 19 persoane, care au participat la chef. Ele au acuzat probleme digestive, însă nimeni nu a rămas internat în spital, scrie Adevărul.ro.

Situaţia s-a înregistrat la o pensiune din localitatea Oarda de Jos, parte componentă a municipiului Alba Iulia. Mai multe persoane au acuzat stări de vomă şi au fost transportate la spital. O persoană care a participat la petrecerea de revelion susţine că au acuzat probleme digestive, la faţa locului fiind chemate şapte ambulanţe.

”Revelionul 2018. Dezamăgire. Muzica îţi sparge timpanele, meniu de 50 lei maxim, în coşul cu fructe de pe masă sunt 3 clementine, 3 banane şi 4 mere… în ideea în care la masă ne-am înghesuit 12 persoane, dar am mâncat pe rând să nu ne dăm coate.

Totul jalnic. Să ne stâmpărăm pofta de dulce am mâncat zahăr la plic… cafeaua groaznică.. ce mai, totul de 2 lei. Şi ca să încheiem apoteotic… până acum au plecat 7 salvări cu persoane cărora le este rău.. de la peşte probabil”, a scris persoana respectivă pe Facebook.

La pensiunea respectivă au sărbătorit revelionul circa 250 de oameni. ”Am recoltat probe din mâncarea servită şi peste trei zile vom şti care a fost cauza acestor probleme”, a spus directorul DSP Alba, Alexandru Sinea. Numărul celor care au acuzat dureri digestive a fost, oricum, mai mare, mulţi alegând să nu meargă la spital şi să se trateze acasă. Nicio persoană nu a rămas internată.

Un alt participant la petrecere a confirmat incidentul şi a spus că până la momentul apariţiei problemelor medicale, totul a fost în regulă: ”Şi noi ne-am petrecut noaptea de revelion la aceasta locaţie şi până la incidentul cu persoanele bolnave nouă personal ne-a plăcut maxim. Meniul a fost in concordanţa cu preţul plătit de noi toţi, care cred ca a fost cel mai mic din oraş.

Am avut şi noi 2 persoane (prieteni) la noi la masă care au ajuns la spital însă după investigaţiile de rigoare şi o doză de perfuzii au fost eliberaţi cu restricţii la mâncare 2 zile şi cu medicamentaţie. Din spusele prietenilor noştri implicaţi se pare ca e posibil sa fi fost o problema la aperitive nicidecum de la peste. Însănătoşire grabnica tuturor si un an nou aşa cum va doriţi.

Sursa Adevărul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Răspunsuri la Petrecerea de Revelion organizată la o pensiune din Alba Iulia, încheiată la spital pentru 19 persoane care au acuzat probleme digestive

 1. dolfi 01.01.2018 la 23:28

  “Suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine” – intelept a fost ala ce-a zis asta.

 2. Marin 02.01.2018 la 11:20

  De ce nu dati si numele pensiunii ?

 3. cititor 02.01.2018 la 11:45

  Era frumos sa ne spuneti si numele pensiunii ca sa stim sa nu mai trecem pe acolo.

 4. Adrian Negrea 02.01.2018 la 16:48

  O sa aflam noi numele pensiunii si nu v-om calca pragul acestui local. Patronul vrea sa-i intre multi bani in buzunar,dar nu se gandeste si la consecinte .hoti si snapani !

 5. Anon 02.01.2018 la 18:37

  Este vorba despre pensiunea Select din Alba Iulia. Dar va rog sa imi permiteti sa va spun cateva lucruri, pentru ca nu ar trebui sa judecam in necunostita de cauza. Am petrecut si eu revelionul acolo alaturi de cativa prieteni, printre care si una dintre victimele care au ajuns la urgente. Intr-adevar, ceva din mancarea servita la masa feativa nu a fost in regula, vina fiind in mare parte a furnizorilor, nu a angajatilor pensiunii. Atmosfera a fost extraordinara, pretul a fost unul bun pentru ce au oferit, iar patronul a returnat a doua zi persoanelor care au ajuns la spital toti banii pentru petrecerea de revelion.
  Este adevarat ca a fost un mare inconvenient, dar haideti sa nu mai judecam atat de aspru, se putea intampla oricui, si sunt convinsa ca si dvs. vi s-a intamplat macar o data in viata sa cumparati alimente care poate nu erau atat de proaspete si nu v-au priit. Personalul a fost foarte calduros si pot spune ca le-am calcat pragul de mai multe ori si am mancat in acel restaurant fara nicio problema.

 6. Ion Pop 03.01.2018 la 11:29

  Da da, a fost foarte frumos, dar am ajuns la spital. Ce sa zic?! A fost foarte frumos si indemn si pe altii, chiar daca va merge burta si acuzati stari de voma, ramaneti alaturi de aceasta pensiune si dimineața dati si un bonus patronului!

 7. Corleone 03.01.2018 la 16:49

  Selectu’ a dat cu stafilococu-n prostime! Ieftin ati vrut, ieftin ati avut!