Rămâi conectat

Ştirea zilei

Petrecere oprită la Cugir de polițiști: O tânără de 29 de ani va fi cercetată penal și opt persoane au fost amendate cu 80.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă seara, poliţiştii din Alba au oprit o petrecere organizată la locuinţa unei tinere din oraşul Cugir. Participanţii au fost amendaţi, iar femeia s-a ales cu dosar penal.

Sâmbătă seara, între orele 20.00 – 24.00, la Cugir a fost organizata o acţiune punctuală pentru menţinerea siguranţei publice şi respectarea restricţiilor impuse de starea de urgenţă.

Au fost controlate 109 persoane şi 46 de autovehicule şi au fost verificate 34 de persoane aflate în izolare.

În jurul orei 23.00, poliţiştii au intervenit la locuinţa unei tinere de 29 de ani, unde avea loc o petrecere. Acolo au fost identificate 9 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 32 de ani, care fie nu a putut prezenta declaraţia pe propria răspundere, fie aceasta nu era completată corespunzător.

Poliţiştii au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 80.000 de lei, iar faţă de organizatoarea petrecerii a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. La acţiune, alături de poliţiştii din Cugir, au participat jandarmi, poliţişti locali si poliţiştii Serviciului Pentru Acţiuni Speciale.

În ultimele 24 de ore, în Alba, un număr de 215 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID – 19.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 157 de persoane, iar echipaje mixte de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi lucrători MApN au intensificat activităţile pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanţele Militare. Au fost verificate 1.268 de persoane cu privire la respectarea interdicţiilor şi a măsurilor impuse de starea de urgenţă.

În urma activităţilor au fost identificate 80 de persoane care nu au respectat interdicţiile privind deplasarea, acestea fiind sancţionate cu amenzi în valoare de 86.000 lei. Au fost organizate acţiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 171 de autovehicule şi 338 de persoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea