Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 750 de polițiști vor fi la datorie, în Alba, în perioada 1 – 3 mai 2020, pentru respectarea normelor legale privind starea de urgență

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Alba vor continua să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru respectarea normelor legale privind starea de urgență și pentru ca cetățenii județului Alba să petreacă sărbătoarea de 1 Mai în siguranță.

Astfel, în perioada 1 – 3 mai 2020 peste 750 de polițiști vor fi la datorie și vor desfășura misiuni specifice, pe raza întregului județ.

Se va urmări prevenirea faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, respectarea condițiile impuse de ordonanțele militare, inclusiv în ceea ce privește regulile de distanțare socială dar și creșterea siguranței rutiere.

Totodată, vor fi efectuate acțiuni cu efective suplimentare în zonele publice, în parcuri și spații de agrement dar și în cele identificate cu risc de producere a unor evenimente negative sau a faptelor de nerespectare a legislației privind starea de urgență.

Stimați cetățeni, anul acesta, ziua de 1 Mai trebuie să abordăm altfel decât de obicei, să respectăm regulile de distanţare socială și Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă.

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și înțelegeți că putem ieși cu bine din această încercare doar dacă respectăm regulile și dacă continuăm să acționăm împreună.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea