// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Peste 70% dintre românii din mediul urban intenționează să facă achiziţii de Black Friday – STUDIU

Aproape trei sferturi (71%) dintre românii din mediul urban intenționează să cumpere produse de Black Friday în acest an, iar 44% dintre aceştia au în plan să plătească online achiziţiile făcute, potrivit unui studiu efectuat de platforma online iVox, la solicitarea companiei clujene Blugento, specializată în furnizarea de soluţii de e-commerce.

Potrivit studiului, 87% dintre români spun că nu s-au aflat niciodată în situaţia de a returna produsele cumpărate de Black Friday. Totodată, 43% dintre respondenţi nu şi-au stabilit o listă de produse pe care vor să le cumpere anul acesta de Black Friday şi vor decide după ce vor analiza ofertele magazinelor. De altfel, oferta şi reducerile sunt definitorii şi pentru cei care au deja o listă de cumpărături (43% dintre respondenţi).

”Referitor la bugetul românilor pentru achiziţiile de Black Friday, 29% au pus de-o parte între 200 şi 500 de lei, 25% între 500 şi 1.000 de lei, 13% între 1.000 şi 1.500 de lei, iar 9% între 1.500 şi 3.000 de lei”, se arată în studiu.

Studiul relevă totodată o deschidere mai mare a românilor faţă de plăţile online, în măsura în care numărul celor care vor să achite produsele comandate online, prin card bancar, a crescut semnificativ în ultimii ani. Astfel, aproape 60% dintre respondenţi menţionând că au încredere mai mare în plata online cu cardul în prezent, decât acum un an.

Sursa News.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...

Un răspuns la Peste 70% dintre românii din mediul urban intenționează să facă achiziţii de Black Friday – STUDIU

  1. apoliticul 14.11.2017 la 12:27

    Teapa tepelor.Preturile au fost marite cu 50% si se vor „ieftini” cu 20 %