Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Peste 60 de proiecte de infrastructură, în atenția ministrului Dezvoltării. Vor fi finanțate cu aproape 680 de milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 60 de proiecte de infrastructură, în atenția ministrului Dezvoltării. Vor fi finanțate cu aproape 680 de milioane de lei

Peste 60 de noi proiecte de infrastructură vor fi finanțate cu aproape 680 de milioane de lei, anunță Ministerul Dezvoltării.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

62 de noi investiţii în infrastructura rutieră şi tehnico-edilitară primesc finanţare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, ca urmare a semnării contractelor de către ministrul Adrian-Ioan Veştea şi beneficiarii proiectelor.

„Sunt în contact permanent cu autorităţile locale pentru implementarea acestor proiecte întrucât astfel de investiţii contribuie la creşterea standardului de viaţă al locuitorilor, oferindu-le acces la utilităţi, transport mai sigur şi mai eficient şi oportunităţi de dezvoltare economică”, a precizat ministrul dezvoltării.

Contractele, în valoare totală de 679.062.421,56 de lei, vizează modernizarea infrastructurii de transport auto şi pietonal, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă şi a reţelelor de canalizare menajeră, echiparea staţiilor de epurare, redimensionarea şi extinderea unor conducte de distribuţie a gazelor naturale şi construirea sau reabilitarea unor poduri.

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu Regulamentul 2016/679/UE privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (RGPD).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea