Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Peste 30km de rețele electrice noi în județul Alba, în anul 2021! Care sunt zonele vizate de aceste investiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Județul Alba ar putea beneficia de cea mai mare dezvolatare a rețelei sale electrice. Ceteraș Marius, directororul SDEE Alba, a anunțat următorul aspect, pe o rețea de socializare.

,,Vești bune, anul 2021 ar putea aduce cel mai mare număr de kilometrii noi de rețele electrice în județul Alba din ultimii 30 de ani.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Licitația pentru extinderea rețelelor electrice în cartierul Orizont este aproape de final. Dacă nu vor fi contestații, lucrările vor începe în luna noiembrie.

Au trecut de avizarea locală și studiile de fezabilitate pentru alte extinderi de rețele electrice din Alba Iulia, în zonele Partoș, Bărăbanț și Alcala de Henares.

Au apărut și primele grupuri de cetățeni care s-au decis să beneficieze de prevederile ordinului ANRE 159/2020, care completează ordinul ANRE 36/2020, comandând pe cont propriu extinderea rețelelor electrice.

Într-un stadiu avansat sunt și documentațiile pentru extinderile de rețele electrice în alte localități din județul Alba, respectiv Cugir, Vinerea, Galda de Jos, Poiana Galdei, Stremț. Primaria Ighiu a comandat și ea o extindere de rețele electrice, alte primării intenționând să facă acest lucru.

Le mulțumesc pe această cale proiectanților noștri implicați în acest efort deosebit și sper ca numărul lor să crească în curând prin recrutarea unor noi colegi.

Am convingerea că anul viitor vom avea cel puțin 30km de rețele electrice noi în județul Alba, ceea ce ar fi un record al ultimilor (cel puțin) 30 de ani.” , A fost mesajul lui Dan Ceteraș, despre investițiile ce vor urma.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea