Peste 30km de rețele electrice noi în județul Alba, în anul 2021! Care sunt zonele vizate de aceste investiții

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Județul Alba ar putea beneficia de cea mai mare dezvolatare a rețelei sale electrice. Ceteraș Marius, directororul SDEE Alba, a anunțat următorul aspect, pe o rețea de socializare.

,,Vești bune, anul 2021 ar putea aduce cel mai mare număr de kilometrii noi de rețele electrice în județul Alba din ultimii 30 de ani.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Licitația pentru extinderea rețelelor electrice în cartierul Orizont este aproape de final. Dacă nu vor fi contestații, lucrările vor începe în luna noiembrie.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Au trecut de avizarea locală și studiile de fezabilitate pentru alte extinderi de rețele electrice din Alba Iulia, în zonele Partoș, Bărăbanț și Alcala de Henares.

Au apărut și primele grupuri de cetățeni care s-au decis să beneficieze de prevederile ordinului ANRE 159/2020, care completează ordinul ANRE 36/2020, comandând pe cont propriu extinderea rețelelor electrice.

Într-un stadiu avansat sunt și documentațiile pentru extinderile de rețele electrice în alte localități din județul Alba, respectiv Cugir, Vinerea, Galda de Jos, Poiana Galdei, Stremț. Primaria Ighiu a comandat și ea o extindere de rețele electrice, alte primării intenționând să facă acest lucru.

Le mulțumesc pe această cale proiectanților noștri implicați în acest efort deosebit și sper ca numărul lor să crească în curând prin recrutarea unor noi colegi.

Am convingerea că anul viitor vom avea cel puțin 30km de rețele electrice noi în județul Alba, ceea ce ar fi un record al ultimilor (cel puțin) 30 de ani.” , A fost mesajul lui Dan Ceteraș, despre investițiile ce vor urma.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Vintanul 26 octombrie 2020 at 22:09

În Vintu de Jos se întrerupe curentul aproape zilnic. Rețelele existente când o sa le aduceți la standardele actuale?
Rețeaua e veche de pe vremea lui ceașcă.
Așteptați prima dată să ne distrugeți toate aparatele electrice?

Comentariile sunt oprite