Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 300 de LOCURI de MUNCĂ în străinătate, la data de 9 iunie 2015. Posturile vacante și cum poți aplica

Ziarul Unirea

Publicat

în

joburi-locuri-de-munca-studii-superioareCei care doresc să lucreze în străinătate pot opta pentru una dintre ofertele Eures, ce însumează peste 300 de locuri de muncă în Austria, Danemarca, Germania, Irlanda, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Cehia și Suedia. AJOFM Alba a trimis oferta valabilă la data de 9 iunie 2015.

Sunt disponibile posturi pentru medic specialist in patologie chirurgicala (specialist in surgical pathology) în Danemarca,  asistent medical, agent de securitate, agent de pază, factor postal și mecanic echipamente pneumatice si hidraulice în Germania,  muncitor necalificat(culegator ciuperci) în Irlanda.

Alte posturi, de infirmier, asistent medical, ingrijitor persoane, sunt  în Marea Britanie –  de ifirmier, asistent medical și îngrijitor persoane; Bucătar preparate indiene și  doctorand in predictia duratei de viata a structurilor din beton existente, sunt in Norvegia,  dezvoltatori software, ingineri electroniști în industria auto în Austria, operator CNC în Olanda, lucrator in prelucrarea lemnului, lucrător în producție- asamblarea aparatelor de aer condiționat,  software Support Analyst în Republica Cehă, mecanic, vopsitor auto și femeie de serviciu în Suedia.

OFERTA COMPLETĂ și modul de aplicare

Austria

Dezvoltator de software – 1 post. CERINȚE:bune cunoștințe de programare in C#; disponibilitate pentru servicii externe temporare; cunoștințe de bază în domeniul bazelor de date; experiență în controale de fabricație, roboți, sisteme computerizate este un atu. Limbi străine: germană și engleză; ofertă valabilă până la 20-06-15; Mod de aplicare: se trimite CV in limba germana, la adresa de email:[email protected];informatii suplimentare la:d-ul Harald Haider, telefon:+43/7223/81681-23.

Inginer  electronist, instalator șef în industria auto – 1 post. CERINȚE: training complet cel puțin LAP sau HTL; managementul echipei de instalare la locație (leadership); prelucrare pe șantier; disponibilitate de călătorie; cunoștințe de engleză (limbaj tehnic); Limbi străine: germană și engleză; ofertă valabilă până la 30.06.2015; se trimite CV in limba germana, la adresa de email:[email protected];informatii suplimentare la:d-ul Harald Haider, telefon:+43/7223/81681-23

Implementator de software în vânzări – 1 post. CERINȚE: cunoștințe Siemens S7, Siemens Sinumerik, Beckhoff Twin Cat; programare după IEC 61131/3; disponibilitate de călătorii;  Limbi străine: germană și engleză; ofertă valabilă până la 30.06.2015;se trimite CV in limba germana, la adresa de email:[email protected];informatii suplimentare la:d-ul Harald Haider, telefon:+43/7223/81681-23.

Tehnician software în montaj (final) – 1 post. CERINȚE: training finalizat – predare LAP sau HTL; disponibilitate la călătorii;Limbi străine: germană și engleză; ofertă valabilă până la 30.06.2015; se trimite CV in limba germana, la adresa de email:[email protected];informatii suplimentare la:d-ul Harald Haider, telefon:+43/7223/81681-23

Dezvoltator software – 1 post. CERINȚE: training tehnic finalizat (colegiu tehnic sau universitate) – informatică; experiență mai mult de un an în dezvoltarea de software (Windows desktop și server); cunoștințe solide de .NET C# și C++ (alte limbaje constituie un avantaj); experiență în bază de date MS-SQL (sau alte sisteme de baze de date similare); grad ridicat de simț al responsabilității; abilități analitice și de muncă structurate; Limbi străine: germană și engleză; ofertă valabilă până la 30.06.2015; se trimite CV in limba germana la adresa de email:[email protected]

DANEMARCA

Medic specialist in patologie chirurgicala (specialist in surgical pathology) – 1 post. CERINȚE: Experienta profesionala vasta in patologie chirurgicala si citologie.Aplicantii trebuie sa indice aria de interes specifica. Viitorul angajat va fi implicat in ambele functii de baza, dar si in diagnosticare. Mai multe informatii despre post pot fi obtinute de la consultantul in recrutare Jorgen Uldall Ekman la nr. tel 0045 7222 33 59 sau pe email: [email protected].
Limbi străine: engleza foarte bine, Ofertă valabilă până la data de 15-06-15, Mod de aplicare: Se trimite CV in limba engleza cat mai repede (termen limita 15.06.2015) pe adresa [email protected]. Nu uitati sa includeti o lista a sarcinilor/experientelor anterioare – cand, unde si cate? De asemenea, atasati si scrisoare de intentie.

GERMANIA

Asistent medical – 50 de posturi. CERINȚE: Diploma de absolvire scoala postliceala/universitara de asistenti medicail acreditata. Nivel de pregatire: cu si fara experienta. Motivatie de a invata limba germana; Cunostinte de limba germana nivel de baza constitue avantaj, dar nu este obligatoriu. Ofertă valabilă până la data de 10-07-15; Mod de aplicare: Se transmite C.V-ul in limba romana, diploma de absolvire, certificate de conformitate/recomandare la adresa de e-mail [email protected]

Factor postal – 15 posturi: CERINȚE: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, rezistenta la vreme ploioasa. Persoanelor selectate in urma interviului, li se va solicita „Cazierul judiciar” (fara antecedente penale);  Cunostinte bune de limba germana (scris, vorbit, citit) – nivel B1. Ofertă valabilă până la data de 30-06-15; Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale actelor de studii pe adresa de e-mail [email protected].

Mecanic echipamente pneumatice si hidraulice – 1 post. CERINȚE: Liceu/scoala profesionala finalizate cu diploma; Cel putin 2 ani experienta profesionala; Constituie avantaj experienta de lucru cu sisteme pneumatice si hidraulice; Disponibilitate pentru lucru in schimburi; Flexibilitate si corectitudine; Permis de conducere categoria B (constituie avantaj); Cunostinte bune de limba germana; Ofertă valabilă până la data de 30-06-15; Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul in limba germana, insotit de scrisoare de intentie, certificate/diplome de calificare si recomandari pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Stela Mincheva – Aladzhov si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Agent de securitate – 10 posturi. CERINȚE: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj; Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1; Ofertă valabilă până la data de 31-12-15; Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected]. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita „Cazierul judiciar”.

Tehnician sisteme de securitate (alarma si supraveghere) – 2 posturi. CERINȚE: Studii tehnice de specialitate in domeniul electronica, electrotehnica, telecomunicatii; Cunostinte tehnice relevante pentru domeniul de referinta (security & surveillance): hardware, software si networking; Permis de conducere categoria B; Fara antecedente penale; Experienta in domeniu constituie avantaj; Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1; Ofertă valabilă până la data de 31-12-15; Mod de aplicare:Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale diplomelor de studii si eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected]. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita “Cazierul judiciar”.

Agent de paza – 10 posturi. CERINȚE: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj; Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1, Ofertă valabilă până la data de 31-12-15; Mod de aplicare:Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected]. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita „Cazierul judiciar”.

IRLANDA

Muncitor necalificat (culegator ciuperci) – 10 posturi. CERINȚE: Aplicantii trebuie sa fie apti fizic pentru munca in ferme vegetale; Limba engleza – cunostinte de baza; Ofertă valabilă până la data de 30-06-15; Mod de aplicare:CV in limba engleza la [email protected]. Candidatii al caror CV va fi selectat vor da un interviu prin Skype.

MAREA BRITANIE

Infirmier – 1 post. CERINȚE: engleza nivel mediu. Ofertă valabilă până la data de 30-06-15; Mod de aplicare:CV la adresa [email protected], tel 00441138272347 ext 512 Corina Botoroga

Asistent medical – 1 post. CERINȚE: Calificare profesionala incheiata ca asistent medical generalist; engleza nivel mediu. Ofertă valabilă până la data de 30-06-15; Mod de aplicare:CV la adresa [email protected], tel 00441138272347 ext 512 Corina Botoroga

Îngrijitor persoane – 20 posturi. engleza-nivel mediu, Ofertă valabilă până la data de 30-06-15; Mod de aplicare:[email protected];[email protected]

NORVEGIA

Bucatar preparate indiene – 2 posturi. CERINȚE: Calificare si experienta de 5-10 ani. Preferabil diploma de bucatar preparate indiene. Avantaj – experienta europeana in bucatarie cu specific indian;Limba engleza – bune cunostinte;Ofertă valabilă până la data de 30-06-15; Mod de aplicare: Se trimit: scrisoare de intentie si CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected]. Diplome si alte documente se vor prezenta in cazul unui interviu. Mai multe informatii la tel: +47 906 00 206.

OLANDA

Operator CNC – 1 post. CERINȚE: foarte bune cunostinte de desen tehnic.Experienta minim 2 ani.Disponibilitate de a lucra in Olanda pentru citiva an; engleza – fluent;  Ofertă valabilă până la data de 25-06-15, Mod de aplicare:CV Europass in limba engleza la adresa:[email protected]

Republica CEHĂ

Lucrator in prelucrarea lemnului – 10 posturi. CERINȚE: Engleza/Germana, Ofertă valabilă până la data de 31-12-15, Mod de aplicare:Persoana de contact:Lucie Fidrova; CV in limba engleza [email protected];www.jfd.cz;00420 736 514 762;00420 469 775 856;00420 469 637 581.

LUCRATORI IN PRODUCTIE – ASAMBLAREA APARATELOR DE AER CONDITIONAT – 50 posturi. CERINȚE: Studii primare.Dexteritate manuala,stare buna de sanatate. Ofertă valabilă până la data de 31-12-15, Mod de aplicare:CV la [email protected];tel 00420 800 888 238

Operator – 50 posturi. CERINȚE: Studii primare; Ofertă valabilă până la data de 31-12-15, Mod de aplicare:CV in limba engleza la adresa de e-mail:[email protected];tel:420 800 215 220

Software Support Analyst – 1 post. CERINȚE: Invatamant tehnic superior (IT) si/sau experienta in domeniu.Pot aplica si absolventi.Cunoasterea tehnologiilor de Java sau net,cunostiinte de baza de date(Oracle,MySQL,MSSQL),MS OFFICE, Intelegerea Object Oriented Directorii de baza(OOP),flexibili pentru calatorii.Traduceți informațiile despre clienți în limba englezã pentru a comunica cu colegii intern; Engleza si Germana fluent. Ofertă valabilă până la data de 05-07-15, Mod de aplicare:CV in limba engleza la [email protected] si [email protected] contact Iva Harper, 00420 515 914 499.www.infosysbpo.jobs.cz

Muncitor asamblare – 20 posturi. CERINȚE: Studii primare;cunostinte PC,vedere buna,dexteritate manuala si responsabilitate in control, Studii primare, Ofertă valabilă până la data de 23-12-15, Mod de aplicare: CV in engleza la adresa de e-mail:[email protected], Marta Kulstejnova tel 420 602 238 864

Operator autoclave/Asamblori – 30 de posturi. CERINȚE: Studii primare. Ofertă valabilă până la data de 31-07-15, Mod de aplicare: CV la e-mail:[email protected];Vladimira Sylla tel.420 800 215 220

SUEDIA

Vopsitori auto – 15 posturi. CERINȚE: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere, Limba engleza – mediu, Ofertă valabilă până la data de 30-06-15, Mod de aplicare:Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Mecanic auto – 10 posturi. CERINȚE: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere, Limba engleza – mediu, Ofertă valabilă până la data de 30-06-15, Mod de aplicare:Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Femei de serviciu – 20 posturi. CERINȚE: nu sunt cerinte speciale. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere, Limba engleza – mediu, Ofertă valabilă până la data de 30-06-15, Mod de aplicare:Candidatii trebuie sa trimita un CV in limba romana pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau.

Detalii se găsesc la: adresa http://eures.anofm.ro/ sau la sediul AJOFM Alba – biroul EURES, tel. 0372.718671. (C.M.).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea