Peste 30 de intervenții ale polițiștilor din Alba, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 32 de evenimente, au aplicat 143 de sancțiuni contravenţionale şi au constatat 13 infracţiuni. Poliţiştii vor acţiona, în continuare, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente ce pot afecta liniştea comunităţii.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au acţionat, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi prevenirea evenimentelor negative.

În această perioadă s-a intervenit la 32 de evenimente, din care 27 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Totodată, au fost constatate 13 infracţiuni şi au fost aplicate 143 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 32.455 lei, din care 6 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 135 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, una la Legea 12/1990 privind comerţul ilicit şi una la alte acte normative.

Au fost reţinute 3 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

În continuare, poliţiştii vor fi zilnic la datorie, pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...