Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 200 de unităţi de învăţământ din Alba aşteaptă autorizaţia sanitară de funcţionare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Zeci de şcoli din Alba, preponderent din satele de munte, au mari şanse ca şi în acest an să înceapă activitatea fără autorizaţie sanitară. În 2013, din totalul de 539 unităţi de învăţământ 335 au autorizaţie sanitară de funcţionare, iar 204 unităţi şcolare au depus dosarele care sunt în curs de autorizare, potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Alba, dr. Horea Timiş.

Principalele probleme pentru care sunt respinse dosarele, iar instituţiile de învăţământ nu primesc autorizaţii de funcţionare sunt lipsa apei curente în grupurile sanitare şi a circuitelor funcţionale comune. Şcolile pot funcţiona şi fără autorizaţie, dar îmbolnăvirea elevilor atrage răspunderea directorilor.

Anul trecut din cele 560 de unități de învățământ de pe teritoriul județului au fost respinse 75 de dosare deoarece nu corespundeau standardelor de igienă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal Un bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, a fost prins ”MORT DE BEAT” la volanul unei mașini. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Citește și: Notarul din Mureș care a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea