Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Peste 200 de familii din Ampoița beneficiază, acum, de apă curentă în urma unui proiect inițiat de Primăria Meteș

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Pe pagina sa de socializare, Opruta Dan Cosmin, primarul comunei Meteș a anunțat astăzi finalizarea unui nou proiect, astfel peste 200 de familii s-au branșat la apă în Ampoița.

„Primăria Comunei Metes a pus astăzi în funcțiune rețeaua de apă din localitatea Ampoița, investiție majoră care a fost demarată în anul 2018 și care a presupus introducerea a peste 15 kilometri de rețele și branșamente. Proiectarea, asistența tehnică și execuția lucrării au fost asigurate de compania „APA CTTA” S.A. din județul Alba”, a scris primarul pe Facebook.

La inaugurarea reţelei au fost prezenţi, alături de primarul Dan Cosmin Opruţa, atât reprezentanţii Consiliului Judeţean Alba (preşedintele Ion Dumitrel), cât şi ai societăţii „APA CTTA” Alba (directorul Ştefan Cornel Bardan si directorul tehnic Gheorghe Haţegan).

Potrivit primarului Comunei Meteş, investiţia în reţeaua de apă potabilă din satul Ampoiţa constituie încă un pas spre civilizaţie, spre normalitate, în comuna de la poarta Apusenilor. Acesta a declarat că „implicarea societăţii de profil, a Consiliului Judeţean Alba şi a primăriei, precum şi colaborarea foarte bună dintre acestea sunt dovada că atunci când există voinţă şi interes pentru cetăţeni pot fi realizate proiecte durabile, de importanţă majoră”. „Nu aş vrea să menţionez costurile lucrării, deoarece cred că este de datoria fiecărui edil să atragă şi să gestioneze inteligent resurse financiare, să facă ceva durabil pentru comunitatea sa”, a încheiat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Premieră în Țara Moților: S-a deschis Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc Câmpeni

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Premieră în Țara Moților: S-a deschis Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc Câmpeni Premieră la Câmpeni, în Munții Apuseni, acolo unde Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc a fost deschis astăzi 1 octombrie 2024. Acesta va beneficia de aportul unui profesionist de înaltă clasă, în persoana domnului conf. univ. dr. Mihai Ștefănescu. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea