Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Peste 20.000 de democrat-liberali din Regiunea Centru vor desemna mâine un candidat PDL la președinție

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 9 noiembrie, în Regiunea Centru sunt programate alegeri în cadrul PDL, pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidențiale. Membrii de partid vor trebui să aleagă între Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă.

La nivelul regiunii au fost pregătite 50 de secții de vot – 22 în Brașov, 13 în Alba, 6 în Harghita, 5 în Mureș, 3 în Sibiu și 1 în Covasna.

În județul Alba vor fi organizate 13 secții de votare în municipii, orașe și comunele mari, unde membrii de partid vor putea să-și exprime opțiunea: Alba Iulia: sediul PDL de pe str. Basarabiei nr. 3; Aiud: sediul PDL de pe str. Transilvaniei nr. 66; Blaj: Piața 1848 nr. 16; Sebeș: Centrul Cultural Lucian Blaga; Abrud: sediul PDL de pe Aleea Plopului bl. N ap. 1; Baia de Arieș: sediul PDL de pe str. Arieșului bl. 18; Câmpeni: sediul PDL de pe str. Meșteșugarilor nr. 1; Cugir: sediul PDL de pe str. Victoriei nr. 9; Ocna Mureș: sediul PDL de pe str. Nicolae Iorga nr. 26; Teiuș: Căminul Cultural; Zlatna: str. Moților nr. 4A; Ighiu: sediul PDL de pe str. Principală nr. 369; Albac: Căminul Cultural.

Potrivit senatorului Alexandru Pereș secțiile de vot vor fi deschise între orele 9.00 și 17.00. La urne sunt așteptați, în Alba, 8.009 democrat-liberali. Buletinele de vot au fost tipărite la București și au fost repartizate în toate secțiile de votare. Se va vota pe baza cărții de identitate și a carnetului de partid.

Alegerile se vor desfășura sub directa coordonare a membrilor Biroului Permanent Național dintre care 9 au fost repartizați la secțiile de votare din Alba”, a precizat senatorul democrat-liberal.

Astfel, la Aiud va fi prezent președintele Comisiei de Integritate – Daniel Buda; la Alba Iulia – secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur; la Baia de Arieș – vicepreședintele PDL Alin Ghișe; la Câmpeni – secretarul executiv Maria Moța; la Cugir – președintele Organizației de Tineret Sorin Moldovan; la Ocna Mureș – secretarul executiv Eusebiu Pistru; la Sebeș – secretarul executuiv Marius Bălu; la Teiuș – secretarul executiv PDL pe probleme de educație Radu Carp; la Zlatna – vicepreședintele BPN Sulfina Barbu.

Celelalte 4 secții de votare – Abrud, Blaj, Albac și Ighiu vor fi coordonate de membrii ai PDL Alba, respectiv Ștefan Bardan, Gheorghe Rotar, Mihai Moraru și Traian Rusu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea