Persoanele din România ce ajung în Anglia, nevoite să se IZOLEZE timp de 14 zile – efectul creșterii cazurilor de COVID-19 din țară

Paul Voicu - Primar 2020

Autoritățile din Anglia au alcătuit o listă a țărilor pentru care nu se aplică măsura carantinării, România neaflându-se pe lista aceasta. Lista intră în vigoare începând cu 10 iulie, iar pe listă nu se regăsesc nici China, SUA, Suedia și Portugalia.

Acest lucru înseamnă că persoanele care vin sau au trecut prin aceste țări, la sosire, vor fi nevoite să se izoleze timp de 14 zile. Acele persoane care călătoresc din țările aflate pe listă, vor fi scutiți de carantinare dacă nu au trecut printr-un loc care nu se află pe listă.

ELIT

Guvernul a spus că informaţiile pentru călătoriile în Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord vor fi publicate în timp util de către administraţiile abilitate.

Irlanda este deja scutită ca parte a zonei comune de călătorie, la fel ca Insulele Channel şi Insula Man.

Mihail David - 2020

În plus, vor fi scuti de izolarea obligatorie cele 14 teritorii britanice de peste mări.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

„Listă poate fi lărgită în zilele următoare, în urma discuţiilor ulterioare dintre Marea Britanie şi partenerii internaţionali”, se precizează în comunicatul emis.

Înainte de sosirea în Marea Britanie, trebuie completat un formular de localizare a pasagerilor. În acesta se vor completa detalii cu privire la sosirea în Anglia. Formularul se va completa atât de vizitatori, cât şi rezidenţi din Marea Britanie.

Sursa: mediafax.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...