Rămâi conectat

Ştirea zilei

Persoanele din România ce ajung în Anglia, nevoite să se IZOLEZE timp de 14 zile – efectul creșterii cazurilor de COVID-19 din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autoritățile din Anglia au alcătuit o listă a țărilor pentru care nu se aplică măsura carantinării, România neaflându-se pe lista aceasta. Lista intră în vigoare începând cu 10 iulie, iar pe listă nu se regăsesc nici China, SUA, Suedia și Portugalia.

Acest lucru înseamnă că persoanele care vin sau au trecut prin aceste țări, la sosire, vor fi nevoite să se izoleze timp de 14 zile. Acele persoane care călătoresc din țările aflate pe listă, vor fi scutiți de carantinare dacă nu au trecut printr-un loc care nu se află pe listă.

Guvernul a spus că informaţiile pentru călătoriile în Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord vor fi publicate în timp util de către administraţiile abilitate.

Irlanda este deja scutită ca parte a zonei comune de călătorie, la fel ca Insulele Channel şi Insula Man.

În plus, vor fi scuti de izolarea obligatorie cele 14 teritorii britanice de peste mări.

„Listă poate fi lărgită în zilele următoare, în urma discuţiilor ulterioare dintre Marea Britanie şi partenerii internaţionali”, se precizează în comunicatul emis.

Înainte de sosirea în Marea Britanie, trebuie completat un formular de localizare a pasagerilor. În acesta se vor completa detalii cu privire la sosirea în Anglia. Formularul se va completa atât de vizitatori, cât şi rezidenţi din Marea Britanie.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea