Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Albaiulian decedat după ce s-a electrocutat, la Pianu de Jos

Bogdan Presecan

Publicat

în

Doi albaiulieni în vârstă de 27 şi respectiv 56 de ani, aflaţi în curtea unei locuinţe din Pianu de Jos au fost grav răniţi, miercuri, 9 mai, în jurul orei 17.20, după ce s-au electrocutat. Tânărul de 27 de ani a decedat  la scurt timp după ce medicii au ajuns la locul accidentului.

Deşi i-au fost aplicate manevrele de resuscitare, victima nu a mai putut fi salvată.

UPDATE: Cei doi bărbaţi au atins firele de electricitate în timp ce transportau o scară extensibilă din metal pentru a curăţa scocurile unei locuinţe de cuiburile de păsări şi s-au electrocutat. Tânărul decedat este din Alba Iulia. Cea de-a doua victimă se află la spital sub supravegherea medicilor.

UPDATE raport IPJ Alba: Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că N.P.H., de 27 de ani, împreună cu B.I., de 58 de ani şi N.D., 55 de ani, toţi din municipiul Alba Iulia, au efectuat lucrări de reparaţii la straşina acoperişului unei case, folosind o scară metalică extensibilă.
La finalizarea lucrării N.P.H. şi B.I., au încercat sa plieze scara, ocazie cu care acesta s-au dezechilibrat, atingând firele de curent electric situate la aproximativ 9 metri de imobil, cei doi bărbaţi electrocutându-se.
În urma şocului electric N.P.H. a decedat la locul producerii evenimentului iar B.I. a suferit arsuri de gradele I, II şi III, pe mâna dreaptă şi la nivelul toracelui, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba, ulterior fiind transferat la Spitalul de Arşi din municipiul Bucureşti.
La cercetări a participat şi un reprezentatnt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba care a stabilit faptul că evenimentul nu constituie accident de muncă.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele mâine, 7 decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele EuroIns mâine, 7 decembrie 2023 Polițele de asigurare emise de către Societatea Euroins Asigurare Reasigurare S.A. își vor înceta valabilitatea automat pe data de joi, 7 decembrie, conform anunțului făcut de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Un avertisment al ASF, menționează că toate polițele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare