Percheziții la spărgătorii de mașini și sedii de firme din Alba Iulia. Trei suspecți reținuți de polițiști

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut 3 tineri din municipiu care sunt bănuiţi de comiterea a 12 furturi şi tentative de furt, din autoturisme şi societăţi comerciale. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor 3 precum şi a eventualilor complici.

 

Potrivit IPJ Alba, „joi, 12 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe 3 tineri, de 18, 19 şi 28 de ani, toţi din Alba Iulia, ca persoane bănuite de comiterea, în noaptea de 29/30 octombrie 2015, a unui furt dintr-un autoturism, faptă prin care s-a cauzat un prejudiciu de 1.000 de lei.

 

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei 3 tineri sunt bănuiţi şi de săvârşirea, în lunile octombrie şi noiembrie 2015, a unui număr de 11 furturi sau tentative de furt din autoturisme sau societăţi comerciale, în care au pătruns sau au încercat să pătrundă, prin efracţie.

 

Prejudiciul total, reclamat în cele 12 fapte, este de aproape 5.000 de lei.

 

Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au efectuat ieri, 12 noiembrie a.c., percheziţii la domiciliile a doi dintre suspecţi.

 

Faţă de cei 3 tineri a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 13 noiembrie a.c. să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii a 7 infracțiuni de furt calificat şi a 5 tentative de furt calificat.”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...