Rămâi conectat

Curier Județean

Percheziții la Alba Iulia: Doi tineri au fost reținuți după ce au furat acumulatori și piese auto dintr-o firmă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat 3 tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, toţi din Alba Iulia, ce sunt bănuiţi de comiterea unei infracțiuni de furt reclamată poliţiei la data de 5 februarie a.c.

Se pare că, în data de 3 februarie a.c., în jurul orei 14.00, cei 3 tineri ar fi pătruns, prin efracţie, în curtea unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia şi ar  sustras acumulatori, piese auto şi elemente metalice cu o valoare totală de 3.390 lei.

Pentru documentarea activității  infracționale şi pentru recuperarea bunurilor sustrase, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat 4 percheziţii.

Faţă de doi dintre tineri, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 1 martie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 34.000 lei, într-o singură zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 34.000 lei, într-o singură zi Joi, 18 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea