Rămâi conectat

Actualitate

PERCHEZIȚII în Alba: Șase persoane ar fi furat cupru în valoare de 200.000 de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PERCHEZIȚII în Alba: Șase persoane ar fi furat cupru în valoare de 200.000 de euro

Polițiștii fac percheziții, miercuri dimineața, în județele Cluj, Alba, Sibiu și Ilfov la domiciliile a șase persoane suspectate de furtul unei cantități importate de cupru, în valoare de 200.000 de euro.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, fac șase percheziții domiciliare, în patru județe, respectiv Cluj, Alba, Sibiu și Ilfov, anunță Mediafax.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală, pentru furt calificat, privind sustragerea unei cantități de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, faptă săvârșită în luna august. Totodată, în cazul a patru persoane, vor fi puse în aplicare mandate de aducere, pentru continuarea cercetărilor și administrarea probatoriului.

Acțiunile beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, precum și de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba și Ilfov.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea