Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Percheziție la locuința unui bărbat din Alba Iulia suspectat că a comis 4 furturi cu un prejudiciu total de peste 20.000 de lei – polițiștii au găsit o parte din bunurile sustrase

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba Iulia bănuit că ar fi comis 4 furturi prin care a cauzat prejudicii de peste 20.000 lei, a fost identificat, joi. Pentru obţinerea de probe, poliţiştii din Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului şi au identificat mai multe bunuri provenite din furturi.

La data de 16.07.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au reuşit documentarea activităţii infracționale a lui G.G., de 29 de ani, din oraș care este bănuit de comiterea, în perioada decembrie 2014 – iulie 2015, a 4 furturi.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că în decembrie 2014, a pătruns prin efracţie într-o societate comercială din Alba Iulia şi a sustras mai mulţi colaci de cablu electric din cupru, în valoare totala de 3.324 lei. În lunile februarie şi martie 2015 a sustras scule electrice, în valoare totală de 17.440 lei din containerele unei alte societăţi comerciale din Alba Iulia, iar în noaptea de 13/14.07.2015, a sustras trei porţi metalice de la un imobil situat pe strada Dimitrie Bolintineanu din Alba Iulia.

Pentru obţinerea de probe în cauză, în cursul zilei de ieri, 16 iulie, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile furate.

G.G. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus faţă de acesta, măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General

Unirea Ziarul

Publicat

în

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General Consiliul local al comunei Roșia Montană a aprobat în ședința din 18 aprilie 2024 încheierea unui protocol de colaborare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Institutul Național al Patrimoniului (INP) și Consiliul Județean Alba. Hotărârea are […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea