// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

PERCHEZIȚIE la Blaj: 5 persoane bănuite de comiterea unui furt cu un prejudiciu de 4.000 de lei

Poliţiştii din Blaj au identificat 5 persoane din municipiu ca bănuite de comiterea unui furt cu un prejudiciu de 4.000 de lei. Pentru documentarea activităţii infracționale, poliţiştii au făcut o percheziţie. 3 persoane au fost reţinute.

La data de 6 martie a.c., poliţiştii din Blaj i-au identificat pe 4 tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani şi pe un bărbat de 40 de ani, toţi din municipiul Blaj, ca persoane bănuite de comiterea unui furt reclamat poliţiei la data de 7 februarie a.c., a cărui prejudiciu a fost estimat la 4.000 de lei.

Se pare că, în noaptea de 06/07 februarie a.c., cei 5 au pătruns, prin efracţie, în hala unei societăţi comerciale din Blaj şi au sustras mai multe scule electrice şi cabluri.

Pentru documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, ieri, 6 martie, poliţiştii din Blaj, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, au făcut o percheziție.

Faţă de 3 dintre persoanele cercetate, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 7 martie, acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419