Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Pentru o ”găinărie” de 490 de lei, au pus în pericol integritatea probelor geologice din Roșia Montană

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei persoane din Roșia Montană – un bărbat de 28 de ani și 2 minori de 15 și 17 ani – sunt principalii suspecți de comiterea unui furt sesizat de o firmă din localitate.

În sarcina lui P.V., de 28 de ani şi a doi minori de 17 şi respectiv 15 ani, toţi din Roşia Montană, s-a reţinut faptul că la data de 04.06.2013, au pătruns în incinta unei uzine din Roşia Montană, de unde, dintr-o magazie în care erau păstrate probe geologice, au sustras un geam metalic. Prejudiciul cauzat prin fapta lor este în valoare de 490 lei. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că prin pătrunderea suspecţilor în magazie, s-a pus în pericol integritatea probelor geologice”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Faţă  de P.V., s-a luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând ca în data de 12.06.2013 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunerea de sesizare a instanţei de judecată şi arestarea preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea