Rămâi conectat

Societate

Pentru Bogdan Maier câştigarea titlului de Mister Boboc reprezintă o prioritate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bogdan Maier participă la Balul Bobocilor 2013 de la Colegiul Economic „Dionisie Pop-Marţian” din Alba Iulia pentru distracţie, dar câştigarea premiului reprezintă o prioritate. Acesta practică fotbal la echipa Performanţa Ighiu, iar postul pe care este utilizat este cel de fundaş stânga.

În timpul liber Bogdan spune că ascultă muzică şi îi plac toate genurile, dar în special muzica hip-hop şi manelele. Îi place să-şi petreacă timpul liber alături de prieteni, în cluburi şi cafenele dar mai ales la cabane.

Chiar dacă are concurenţă mare la bal, acesta crede că are şanse mari să câştige. Studiază la clasa de turism intensiv engleză şi doreşte ca pe viitor să ajungă manager hotelier. Din liceu vrea să mai câştige cupa pe clase la fotbal, să termine cu succes şi să ia examenul de bacalaureat cu notă mare. Are 1,75 şi 73 de kilograme.

Dacă îţi place Bogdan Maier apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=560]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea