Pe Călin Potor primăvara o să-l prindă tot cu lopata în mână, la deszăpeziri

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

 Sau cel puţin aşa a lăsat de înţeles candidatul USL la Primăria Municipiului Alba Iulia, în conferinţa de presă de ieri a liberalilor. Deputatul liberal Călin Potor s-a arătat satisfăcut că acţiunea demarată de liberalii din Alba Iulia a avut drept consecinţă rezultate benefice pentru cetăţeni, în sensul că după ce două zile aceştia au curăţat de zăpadă diverse zone cu trafic intens din municipiu, au reacţionat şi reprezentanţii administraţiei locale, care la rândul lor au făcut muncă de voluntariat în interesul albaiulienilor. „Nici nu mă gândeam să declanşez o competiţie, dar dacă aceasta s-a iscat, mă bucur că a fost doar în interesul albaiulienilor”, a spus Potor. Acesta a mai spus că liberalii vor continua acţiunea de deszăpezire în municipiu, insistând mai ales asupra rigolelor şi a gurilor de scurgere, pentru ca zăpada topită să nu se transforme în lacuri sau insule de gheaţă pe carosabil şi trotuare.
Totodată, Călin Potor a atras atenţia asupra situaţiei cu care se confruntă cetăţenii din Oarda de Sus, unde străzile au fost deszăpezite de localnici şi nicidecum de vreo societate finanţată de la buget să facă acest lucru. „Avem semnalate chiar două incidente cu autobuze care au vrut să întoarcă în staţie şi s-au trezit în şanţ, din cauza zăpezii mari de pe carosabil” a subliniat Potor. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

6 Comentarii

Aurelian 18 februarie 2012 at 18:27

Fiecare face cat il duce capul, Potorina si Piticul Atomic, la lopata pot, acola s-au dus!

aiurelul 18 februarie 2012 at 18:37

Aiurel sau pupacel ?
E clar ca tu ai ceva foarrte mic si care te streseaza!!!
O fi creierul, sau altceva ???
Oricum, la tine, totul e….. f f f f f mic !!

non'aiurelul 19 februarie 2012 at 11:19

Acum iarna domnul Potor dezapezeste cu mijloace proprii pentru ca domnul Hava nu are cu cine, domnul Constantinescu nu are masini pentru dezapazit si numai masini de epoca. Concluzia : La vara Potor va fi Primar iar la iarna urmatoare Hava si Salprest-ul vor fi istorie … la Paraul Iovului …

Aurelian 19 februarie 2012 at 13:12

Deocamdata Hava a dezapezit si fara Potor si fara PeNaLi si fara Piticul Atomic. L-au ajutat cei care au utilaje si il sustin, Piticul Atomic si Potorina, au dorit doar figuratie si scandal! Si Constantinescu a „luat-o in freza”!

x-calibur 19 februarie 2012 at 18:10

…si daca avem noroc,acolo si ramine,la lopata;si asa i se spune in ce parte sa tina partea lata (in jos);pana se dezgheata,poate trece la altii-ppdd de abia asteapta pe traseu…lopatarii de la deszapezire…

david 19 februarie 2012 at 19:21

baieti intelegeti timpul PDL cu tot ce inseamna el e gata la vot va fi santionat pe masura ,masurilor care le-au luat

Comentariile sunt oprite