Rămâi conectat

Politică Administrație

Pe Călin Potor primăvara o să-l prindă tot cu lopata în mână, la deszăpeziri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Sau cel puţin aşa a lăsat de înţeles candidatul USL la Primăria Municipiului Alba Iulia, în conferinţa de presă de ieri a liberalilor. Deputatul liberal Călin Potor s-a arătat satisfăcut că acţiunea demarată de liberalii din Alba Iulia a avut drept consecinţă rezultate benefice pentru cetăţeni, în sensul că după ce două zile aceştia au curăţat de zăpadă diverse zone cu trafic intens din municipiu, au reacţionat şi reprezentanţii administraţiei locale, care la rândul lor au făcut muncă de voluntariat în interesul albaiulienilor. „Nici nu mă gândeam să declanşez o competiţie, dar dacă aceasta s-a iscat, mă bucur că a fost doar în interesul albaiulienilor”, a spus Potor. Acesta a mai spus că liberalii vor continua acţiunea de deszăpezire în municipiu, insistând mai ales asupra rigolelor şi a gurilor de scurgere, pentru ca zăpada topită să nu se transforme în lacuri sau insule de gheaţă pe carosabil şi trotuare.
Totodată, Călin Potor a atras atenţia asupra situaţiei cu care se confruntă cetăţenii din Oarda de Sus, unde străzile au fost deszăpezite de localnici şi nicidecum de vreo societate finanţată de la buget să facă acest lucru. „Avem semnalate chiar două incidente cu autobuze care au vrut să întoarcă în staţie şi s-au trezit în şanţ, din cauza zăpezii mari de pe carosabil” a subliniat Potor. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea