PDL Alba a pierdut un consilier județean. Cornel Filipescu s-a întors în PSD

filipescuConsilierul județean Cornel Filipescu s-a întors în PSD, după ce timp de 10 ani a fost ”găzduit” de democrat-liberalii din Alba care l-au și așezat, în 2012, în fotoliul de ales din Consiliul Județean.

Este cel de-al doilea membru al unui partid din Alba despre care se anunță oficial că a hotărât să beneficieze de ”Ordonanța Migrației”, care permite trecerea la alt partid fără pierderea funcției obținute în urma susținerii politice.

ELIT

Prim-vicepreședintele PSD Alba, Ioan Florea, care a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că Filipescu s-a decis să se întoarcă la partidul care, de altfel, l-a lansat în cariera politică, făcându-l senator în legislatura 2000 – 2004, a declarat că pe lângă consilierul județean și alți aleși din consilii locale, de la diferite partide, au decis să facă acest pas, dându-l ca exemplu pe Radu Călin,  care a părăsit de curând PP-DD-ul.

Cornel Filipescu a fost membru PSD până în anul 2004 când, după ce a fost ales consilier județean, a demisionat din partid și s-a înscris în PD.

Pentru democrat-liberali plecarea acestuia nu a fost chiar o surpriză și, potrivit președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, decizia luată de acesta ”nici  nu încurcă, nici nu descurcă” activitatea partidului sau a consiliului județean. ”Pe mine nu mă interesează partidul din care fac parte consilierii, ci votul pe care acesta îl dau pentru binele cetățenilor județului Alba”, a spus Ion Dumitrel.

În cadrul partidului Filipescu și-a anunțat plecarea spunând că este o decizie personală care nu are nicio legătură cu vreo nemulțumire privind modul în care se desfășoară lucrurile sau se iau deciziile în PDL.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Sorin Ioan Bumb: Comunitățile locale din mediul rural pot accesa mai ușor fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii și pentru îmbunătățirea conectivității cu mediul urban

Utilizarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale este mai importantă ca niciodată începând cu acest an, programarea europeană 2021-2027 alocând… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

4 Comentarii

pilu 25 septembrie 2014 at 15:44

Asta saracu tanjeste dupa titlurile obtinute cand era mare PSD-ist. Dupa ce si-a indeplinit misiunea a revenit la baza. Mare caca(rac)t(er). Ca asta este plina tara de dau pe dinafara. Figura lui spune totul.

babadochia 25 septembrie 2014 at 17:11

Cred ca informatia e gresita! Nu PDL a pierdut un consilier ci PSD a castigat o „curva” politica ! Cam asa s-ar traduce gestul domnului Filipescu! Ca senator activitate zero ca si consilier judetean idem asa ca nu vad nici o pierdere nici daca ar disparea cu totul din politica ! In rest toate cele bune !

babadochia 25 septembrie 2014 at 17:17

PDL nu a pierdut nimic! PSD in schimb a castigat o mare c…a politica !

Bula 28 septembrie 2014 at 13:00

PSD-ul Alba a castigat un rahat portocaliu mare, mare, asta da traseist mai acatarii ca pe centura. Pacat cu nu e Rus presedinte la PSD ca acest mare basinos basist nu mai inchidea cercul.

Comentariile sunt oprite