Rămâi conectat

Actualitate

Paznicul unei firme din Sebeș, reținut de polițiști pentru că fura din seiful societății la care era angajat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş cu sprijinul tehnicianului criminalist au reușit să probeze activitatea infracțională a unui bărbat de 36 de ani din comuna Daia Română, care, în repetate rânduri, a sustras din seiful societăţii comerciale la care era angajat diverse sume de bani.

Astfel, în baza sesizării primită de poliţişti din partea reprezentanţilor societății comerciale din municipiul Sebeş, privind dispariţia unor sume de bani din seiful firmei, la data de 5 iunie, de  la sediul acesteia a fost instalată o capcană criminalistică.

Potrivit IPJ Alba, “cu ajutorul acesteia, cinci zile mai târziu a fost identificat principalul suspect de comiterea furtului, M.D., angajat al societăţii ca şi personal de pază, pe mâinile şi hainele lui fiind identificate substanţele conţinute în capcana criminalistică. Cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra acestuia au fost găsite 5 bancnote furate.

Prejudiciul cauzat prin faptele suspectului este în valoare de 1.660 lei.

Faţă de M.D. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 11 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate în vederea recuperării prejudiciului şi stabilirii întregii lui activităţi infracționale.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea