Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Paul Voicu, candidatul de primar al PNL la Primăria Alba Iulia, a fost votat astăzi de BPJ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Paul Voicu, candidatul de primar al PNL la Primăria Alba Iulia, a fost votat astăzi de BPJ

Paul Voicu a fost votat în unanimitate de BPJ (Biroul Politic Județean al PNL) pentru a fi candidatul PNL la primăria Alba Iulia.

La ședință a participat și Mircea Hava (președinte), Ion Dumitrel și Simion Crețu (vicepreședinți) și Marius Hategan, secretarul general.

Paul Voicu s-a bucurat de susținerea europarlamentarului Mircea Hava, dar și a primarului de la Sebeș, Dorin Nistor.

”Este un gest politic care confirmă că Alba Iulia poate și trebuie să rămână în zona administrației publice profesioniste. Sunt și voi rămâne același om al faptelor, cu proiecte pe masă și fără vorbe goale.

Un inginer pentru care administrația înseamnă rezultate și probleme rezolvate. Lucrurile sunt simple: nu voi vorbi niciodată despre ce nu pot face alții, ci doar despre ce putem noi, iar așteptările mele vor coincide mereu cu ale albaiulienilor si ale echipei PNL. Le mulțumesc colegiilor mei pentru încredere, și le garantez albaiulienilor ca voi avea un reper în performanțele de până acum ale administrației Hava”, a declarat Paul Voicu.

Candidatura trebuie să fie validată și de Biroul Politic Național al PNL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea