Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Paul Stănescu, la Alba Iulia, despre referendumul pentru familie: Voi vota ”Da”. Sunt convins că românii vor veni la vot

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat vineri, la Alba Iulia, că va vota ”Da” la referendumul pentru redefinirea familiei și este convins că românii, prin tradiție, istorie și obiceiuri, vor ieși la vot.

Întrebat dacă crede că referendumul pentru redefinirea familiei va îndeplini pragul electoral, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Paul Stănescu, a spus că speră să se întâmple acest lucru, iar apoi s-a arătat convins că românii vor ieși la vot.

”Eu spun că la referendum voi vota <Da>, asta spun. Asta voi face eu la referendum. Eu sper ca referendumul să aibă numărul de 5,7 milioane de participanți. Sunt convins că românii prin tradiția, obiceiurile lor și întreaga istorie a noastră, sunt convins că vor veni la vot și vor vota. Fiecare votează ce crede el. Eu voi vota <Da> la referendum”, a spus Paul Stănescu, la Prefectura Alba, după ce a participat la o întâlnire cu primarii din județ.

 Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi la referendumul naţional pentru redefinirea familiei.

Referendumul se va desfăşura pe parcursul a două zile, 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00.

Întrebarea care va fi adresată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”.

Senatul a adoptat, pe 11 septembrie, în calitate de for decizional, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, nu pe cea consimţită între soţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea