Paul Stănescu, la Alba Iulia, despre referendumul pentru familie: Voi vota ”Da”. Sunt convins că românii vor veni la vot

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat vineri, la Alba Iulia, că va vota ”Da” la referendumul pentru redefinirea familiei și este convins că românii, prin tradiție, istorie și obiceiuri, vor ieși la vot.

Întrebat dacă crede că referendumul pentru redefinirea familiei va îndeplini pragul electoral, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Paul Stănescu, a spus că speră să se întâmple acest lucru, iar apoi s-a arătat convins că românii vor ieși la vot.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Eu spun că la referendum voi vota <Da>, asta spun. Asta voi face eu la referendum. Eu sper ca referendumul să aibă numărul de 5,7 milioane de participanți. Sunt convins că românii prin tradiția, obiceiurile lor și întreaga istorie a noastră, sunt convins că vor veni la vot și vor vota. Fiecare votează ce crede el. Eu voi vota <Da> la referendum”, a spus Paul Stănescu, la Prefectura Alba, după ce a participat la o întâlnire cu primarii din județ.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

 Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi la referendumul naţional pentru redefinirea familiei.

Referendumul se va desfăşura pe parcursul a două zile, 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00.

Întrebarea care va fi adresată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”.

Senatul a adoptat, pe 11 septembrie, în calitate de for decizional, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, nu pe cea consimţită între soţi.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

2 Comentarii

mizeria 6 octombrie 2018 at 19:28

Pe cei divortati sau care si-au parasit familiile ii poti considera tot normali ?

george 6 octombrie 2018 at 19:57

Nu este singura intrebare, dece nu se publica si intrebarile care sant in favoarea inculpatului Dracnea?

Comentariile sunt oprite