Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Patru societăți din județul Alba, furnizori oficiali ai Casei Regale a României. Vezi care sunt acestea!

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Carne de pui de la Transavia SA, produse lactate de la Albalact, porțelan de la Apulum Alba Iulia SA și ouă Gălbenel de la Triticum Sebeș, sunt câteva din produsele preferate de Casa Regală a României.

Prima companie din județul nostru care a devenit furnizorul Casei Regale este Transavia SA, cel mai puternic producător de carne de pui din țară.

Potrivit paginii oficiale a Familiei Regale, se oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala. Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor. Calitatea de furnizor este conferita persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii catre Casa Regala, timp de cel putin un an.Această calitate de furnizor nu este un titlu sau o distinctie, ci o recunoastere a calitatii de persoana sau companie comerciala de la care Casa Regala a solicitat bunuri sau servicii.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Sursa: familiaregala.ro..


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii AlbaFest® 2024, cel mai așteptat și aclamat dintre toate evenimentele ce au loc, în fiecare an, în Cetatea Alba Carolina și-a definitivat programul și e gata să-și primească, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea