Patru menţiuni şi două premii speciale la olimpiadele naţionale pentru elevii Colegiului Militar din Alba Iulia – FOTO
Rezultatele de excepție obținute de elevii Colegiului Militar Liceal ”Mihai Viteazul” sunt dovada unei munci susținute, a unei pasiuni împletite cu perseverență. Mențiunile obținute la faza națională a olimpiadele școlare desfășurate de curând reflectă pregătirea temeinică, sub îndrumarea cadrelor didactice preocupate de aplicarea, la standarde optime, a competențelor pedagogice și organizatorice în procesul instructiv – educativ.
În Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” s-a demonstrat în fiecare an că strategia managementului didactic se bazează întotdeauna pe comunicare, motivare, participare şi formare, relaţii armonioase între membrii actului educaţional, ducând astfel la un învăţământ performant şi de calitate.
Eforturi încununate de laurii succesului: patru mențiuni și două premii speciale
Elevul caporal Șchiopu Vlad, sub îndrumarea doamnei profesoare Filipescu Dorina, a obținut mențiune la faza națională a olimpiadei de fizică.
Elevul sergent major Mirel Stancu a reprezentat colegiul militar albaiulian,pentru al doilea an consecutiv, la faza naţională a olimpiadei de geografie, unde a obținut mențiune. Este îndrumat de către domnul profesor Valer Macarie.
Mențiune la istorie. Eleva caporal Roxana Ploscar a reprezentat, cu cinste, colegiul uniformelor albastre din Alba Iulia, fiind pregătită de către doamna profesoară Fărcaș Paraschiva.
Religia pe podium. Eleva sergent major Medvei Mirabela a obținut mențiune, iar eleva caporal Borș Raluca premiu special la această disciplină despre Dumnezeu şi despre om, dar şi despre valorile moralei creştine, precum: prietenia, dragostea, pacea, dreptatea, înţelegerea, responsabilitatea, solidaritatea şi cooperarea între semeni, așa cum spune îndrumătorul elevelor olimpice, domnul profesor Ioan Nistor.
Elevul caporal Crețu Cosmin s-a remarcat la Olimpiada ”Lectura ca abilitate de viață”, unde a obținut premiul special, sub atenta îndrumare a doamnei profesoare Mircea Cosmina.
[nggallery id=1494]
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Cultură Educație
MARȚI: SKEPSIS prezintă Domnul de Pourceaugnac, o comedie clasică, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia
MARȚI: SKEPSIS prezintă Domnul de Pourceaugnac, o comedie clasică, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia Marți, 26 noiembrie 2024, de la ora 19.00, sunteți invitați la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, la spectacolul Domnul de Pourceaugnac, după Moliere, o comedie clasică din repertoriul SKEPSIS. Domnul de Pourceugnac este un […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum o oră
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii