Patru bărbați trimiși în judecată în dosarul incendierii a șase mașini și a unui imobil din Alba Iulia: Prejudiciul se ridică la 777.000 de lei

Patru persoane au fost trimise în judecată în dosarul incendierii a șase mașini și a unui imobil din Alba Iulia, faptă comandată de Viorel O. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia.

În același dosar mai sunt trimiși în judecată pentru distrugere alți cinci bărbați, pe lângă Viorel O: R .M. N. Felician, S. O. Marcel, L. I. Radu.

ELIT

Partea vătămată în dosar este constituită din șase firme și nouă persoane fizice, iar prejudiciul se ridică la 777.000 de lei.

Reamintim că la data de 5 martie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, bănuit de instigare la infracțiunea de distrugere și față de alți 3 bărbați, doi de 30 de ani și unul de 32 de ani, din județele Alba și Cluj, bănuiți de distrugere și complicitate la distrugere prin incendiere.

Din cercetări a rezultat că în perioada august 2019 – februarie 2020, bărbatul de 35 de ani, din Alba Iulia, contra unor sume de bani, i-ar fi determinat pe ceilalți 3 să provoace incendii, pe timp de noapte, la 6 autoturisme parcate în diverse locuri de pe raza municipiului Alba Iulia, toate aparținând unor persoane cu care instigatorul ar fi avut diverse relații de natură comercială.

Totodată, la data de 5 februarie 2020, una dintre persoanele instigate ar fi provocat un incendiu în interiorul unui imobil aflat în construcție, situat pe strada Izvorului din Alba Iulia, fiind distruse elemente ale acoperișului, în valoare de 14.000 de lei.

Pentru obținerea de probe, ieri, 5 martie, polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județele Alba și Cluj, la imobile aparținând persoanelor vizate de anchetă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...