Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Patru bărbați, posesori ale unor mandate de executare, reținuți de polițiștii din Alba: Au fost depuși la Penitenciarul Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru bărbați, posesori ale unor mandate de executare, reținuți de polițiștii din Alba: Au fost depuși la Penitenciarul Aiud

La data de 20 iulie 2023, polițiștii din Sebeș au identificat și reținut doi bărbați de 28, respectiv 26 de ani, din localitatea Gârbova, județul Alba, care sunt posesorii unor mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Sebeș, la data de 20 iulie 2023.

Ambii au fost condamnați la executarea unor pedepse privative de libertate de un an închisoare, pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Condamnații a fost depuși în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepselor.

La data de 20 iulie 2023, polițiștii din Cugir au identificat și reținut un tânăr de 22 de ani, din Cugir, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Alba Iulia, la data de 20 iulie 2023.

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 7 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

La data de 20 iulie 2023, polițiștii din Câmpeni au identificat și reținut un bărbat de 41 de ani, din Câmpeni, județul Alba, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Câmpeni, la data de 20 iulie 2023.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de un an și 9 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2024: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de FLORII • URARI de Florii și FELICITARI de Florii 2024: Mesaj de Florii prin SMS persoanelor care își serbează onomastica Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea