Rămâi conectat

Ştirea zilei

Patronul Pensiunii Terra din Alba Iulia, Tibor Polgar, rămâne după gratii cel puţin până luni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au dispus vineri amânarea judecării recursului declarat de Tibor Polgar, patronul Pensiunii Terra din Alba Iulia, împotriva măsurii arestării preventive dispusă miercuri de Tribunalul Alba. Recursul trebuia să se judece vineri însă avocata inculpatului, Maria Vasii, nu s-a putut prezenta şi a cerut amânarea cauzei.

Cererea de eliberare a lui Polgar va fi luată în discuţie luni, 30 aprilie. În faţa judecătorilor de la Curte patronul Pensiunii Terra, acuzat de trafic de minori şi proxenetism, a spus că este de acord cu cererea de amânare şi că nu doreşte să fie reprezentat de un avocat din oficiu.

Tibor Polgar a fost reţinut miercuri de procurorii DIICOT Alba şi prezentat apoi cu propunere de arestare Tribunalului Alba pentru că, susţin procurorii, plasa fete majore şi minore în vederea prostituţiei. Au fost identificate 5 victime din Alba Iulia şi Cugir, din care 3 fete minore cu vârste cuprinse între 15-18 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea