Patronul fabricii Savini Due din Sebeș susține că ar fi fost agresat de Ștefan Bardan în cadrul unei petreceri private: plângere la Poliție pe numele fostului prefect de Alba

Omul de afaceri italian Piersante Savini, proprietarul fabricii Savinii Due din Sebeș, susține că în week-end-ul trecut, în cadrul unei petreceri private, ar fi fost agresat de fostul prefect de Alba Ștefan Bardan, în prezent director general al S.C. Apa CTTA Alba. Savini, care susține că în urma altercației s-a ales cu degete fracturate la mâna stângă (foto), spune că este în posesia unui certificat medico-legal potrivit căruia are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale. Omul de afaceri italian a depus și o plângere la IPJ Alba

ELIT

Acesta povestește că a participat în week-end la o petrecere privată organizată la Balomir de un important om de afaceri din Sebeș, petrecere la care au fost invitați politicieni, oameni de afaceri și directori de intitușii publice, între care și domnul Ștefan Bardan. La finalul serii, Bardan s-ar fi apropiat de Savini și i-ar fi pus mai multe întrebări de genul ”mă cunoști? Știi cine sunt eu? Și dacă nu știi cine sunt de ce-și trimiți oamenii la mine?”, timp în care i-ar fi aplicat mai multe palme ”prietenești” după cap. Spiritele s-ar fi încins iar scena ar fi culminat cu agresarea investitorului italian în urma căruia acesta s-ar fi ales cu un deget rupt.

Savini spune că Bardan l-ar fi amenințat că pe viitor va avea probleme cu instituțiile publice din Alba și că îl va determina să părăsească România. Acum, omul de afaceri susșine că se simte amenințat și că se gândește serios să renunțe la planurile de afaceri programate pentru viitorul apropiat a căror valoare s-ar cifra la circa 12 milioane de euro, inclusiv la relocarea fabricii Savini Due de la Sebeș la Alba Iulia.

Contactat telefonic, directorul S.C. Apa CTTA, Ștefan Bardan, a recunoscut că a participat la o petrecere privată la care era invitat și Savini și că ar avut cu acesta un conflict, dar doar verbal. ”E adevărat că am participat la o petrecere privată la care era și domnul Savini, dar subliniez că eram acolo în calitate de persoană privată. La un moment dat m-am dus la masa domnului Savini să facem cunoștință personal având în vedere că am auzit că vrea să își mute fabrica la Alba Iulia și gândindu-mă că pe viitor vom colabora. Acesta a refuzat într-un mod foarte vehement să dea mâna cu mine, a început să se agite și să îmi adreseze înjurături. I-am răspuns cu aceeași monedă, probabil l-am înjurat și i-am vorbit urât însă nu i-am rupt niciun deget. Sunt multe persoane care au fost martore și pot spune. L-am sunat a doua zi și mi-am cerut scuze, crezând că s-a stins conflictul. Nu știu ce se ascunde în spatele acțiunii publice a domnului Savini”, a precizat Ștefan Bardan.

*Potrivit certificatului medico-legal Piersante Savini, în vârstă de 37 ani a fost victima unei agresiuni pe raza judeţului Alba, la data de 11.05.2017.

”Am constatat că:
Examinare medico-legală:
-antebrat drept 1/3 inferioara fata radiala tumefactie violacee de 2/2cm fluctuenta si dureroasa la palpare
-membrul superior sting imobilizat in atela gipsata antebrahio digitala degete IV-V

Documente medicale:
-In copia fisei UPU nr. 19071 din 12.05.2017 eliberata de Spitalul Judeţean de Urgenta Alba Iulia se consemnează:
Motivul prezentării: agresiune deget III mana stinga+durere antebrat drept.

Anamneza: pacient in virsta de 37 ani afirmativ victima unei agresiuni fizice ce a avut loc in urma cu 24 ore; la prezentarea in UPU acuza durere la nivelul degetului III mana stingă si la nivelul antebraţului drept ca urmare a loviturilor cu pumnul.

Consult ortopedic: Dg- Entorsa interfalangiana deget IV mana stingă. Contuzie forte antebrat drept cu hematom post agresiune. Recomandări:atela palmara pentru 7 zile; comprese locale cu Rivanol.

Se Stabileşte Dg: Afirmativ agresiune. Entorsa interfalangiana deget IV mana stingă. Contuzie forte antebrat drept cu hematom.

CONCLUZII:

1. Coroborind examinarea medico-legala cu documentele medicale puse la dispoziţie reiese ca numitul Savini Piersante prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce la data de 11.05.2017 prin lovire cu corp dur si mişcare fortata in articulaţia interfalangiana.

2. Necesită 8-9 zile îngrijiri medicale”, se arată în documentul înregistrat la Serviciul de Medicină Legală Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

17 Comentarii

Io 15 mai 2017 at 14:13

Aloolul, bata-l vina!

FF 15 mai 2017 at 14:50

Nu ar fi exclus sa fie adevart ce spune Savini. Se stie ca ex-prefectul Stefan Bardan este foarte agresiv de cand s-a apucat de b**t.

Cancan 15 mai 2017 at 17:42

Si inca mai este in functie? Demisia de onoare macar…

HH 16 mai 2017 at 21:57

Abea a fost „ales” iar director la APA CTTA pedelistul Bardan, facut si colonel alaturi de hava si Dumitrel pe vremea lui Boc !!!

Lupu horea 15 mai 2017 at 18:43

Ba analfabetule ce sunt aceea directori de intitușii vrei sa traduci…..ha ha ha ce imi plac glumele mele??

Nelucetateanu' 15 mai 2017 at 20:08

Va dati seama in ce oras traim? Nu mai poate lumea participa la un eveniment daca nu -i cunoaste si nu se inchina la baronii astia locali. Fost prefect din partea pdl, fost deputat pdl si acum director la apa canal. De fapt un sinecurist caruia nu-i mai ajunge.Oare cand vom scapa de acesti tovarasi, cand o sa fie adevarata concurenta loiala intre firme, cand posturile in institutii vor fi obtinute pe competente si nu pe criterii de clan sau cumetri? Va mai trece multa apa pe Mures pana vom intelege toate aceste lucruri si ca abia atunci vom avea sansa sa ne dezvoltam.

Costel 16 mai 2017 at 6:08

„Dottore”….ai facut cunostinta cu mafia locală! !!
Data viitoare. ..ia un bodyguard. .la banii tăi. ..!!Asa …de fitze…Da bine când te cobori din Maserati..si iti deschide usa..

Gicu 16 mai 2017 at 6:09

Nu mai beți daca nu puteți să duceți

Costel 16 mai 2017 at 9:20

Asa se primesc posibili investitori în Alba Iulia! !

Costel 16 mai 2017 at 9:20

Metoda Hava??

demintatea 16 mai 2017 at 13:07

RUSINE, RUSINE, RUSINE, pentru cine stie ce este aia !!!!!

Curios din Alba 16 mai 2017 at 14:10

D-na prefect de Alba ar trebui sa va IMPLICATI IN ACEST CAZ si sa-l schimbati pe Bardan si pe aia ruginiti de la Apa,ca au trecut de 60 de ani +++/////La pensie cu ei…..ca s-au sudat de scaune dupa Lazar……..

Losenau Custozza 16 mai 2017 at 14:13

Domnul fost politician va fi in curand bunic. La unii oameni varsta la care au nepoti vine si cu intelepciune, dar nu la toti. Are de suferit la imagine inclusiv partidul care l-a promovat si sustinut in cariera politica, dar si sotia dansului( o persoana distinsa si cu educatie aleasa).

Alin 16 mai 2017 at 15:46

Asa fara motiv ? Greu de crezut.

1 16 mai 2017 at 17:46

si-au cam luat nasu la purtare acesti ,zisi ;OAMENI DE AFACERI,de-fapt niste derbedeii

Costel 16 mai 2017 at 19:43

„Curios din Alba” acum avem prefect nu d.na prefecta!!

De o luna!

nasul 17 mai 2017 at 14:36

Savini are peste 370 de angajati. Bardan cate are? Ce a facut el pana acum in afara faptului ca a fost prefect? Acum ii fugareste si pe putinii investitori pe care ii avem… Si ne mai miram ca Italienii nu ne suporta in tara lor, cand aici un asa zis om „cu scoala” se bate cu ei? Ce atitudine e asta? Tare ar merita sa fse aleaga cu un dosar penal…Rusine!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...