Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Paște cu figurine uriașe: Iepuri, ouă roșii sau ciupercuțe pentru albaiulieni și turiști în perioada sărbătorilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Paște cu figurine uriașe: Iepuri, ouă roșii sau ciupercuțe pentru albaiulieni și turiști în perioada sărbătorilor

Albaiulienii și turiștii iși vor petrece sărbătorile în compania unor statuete ale unor iepuri giganți, ouă roșii sau alte decorațiuni pascale.

Mai multe ornamente pentru sărbatorile de paști urmează să fie amplasate I.L Caragiale, Centrul Comercial Mercur City, Piața Cetății, blv. Transilvaniei, str. Mihai Viteazul. Acestea au fost achiziționate prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice de către Primăria Municipiului Alba Iulia.  Valoarea totală a investiției a fost de 100.000 de lei fără TVA.

Truștii și albaiulienii se vor bucura de prezența acestora în perioada 22 aprilie – 13 mai.

Citește și: Vouchere sociale 2024: Cardurile pentru alimente şi mese calde, încărcate cu o nouă tranşă de 250 de lei, înainte de sărbătorile de Paște

– Scenetă ” Căsută Ou” cu înălțimea de 2.5 m. Elementele de decor sunt realizate din polistiren, îmbrăcate în rășina poliuretanică și vopsite în culori acrilice. Sceneta reprezintă o gradină în care se regasește un copac , o căsuță în forma de ou și câteva ciuperci pentru decor.

– Ou spart cu flori, cu o înălțime de 2.2 m. Realizat din polistiren, îmbrăcat în rășină poliuretanică și vopsit în culori acrilice. În crăpătura acestuia este decorat cu flori artificiale.

 – Scenetă „Iepure auriu cu scaun”, cu dimensiune de 2.5x3x3m. Realizat din polistiren, îmbrăcat în rășină poliuretanică și vopsit în culori acrilice. Sceneta reprezintă un iepure și un scaun auriu destinat pentru poze.

Figurină „Iepure vesel” 2.8 m. Realizat din polistiren, îmbrăcat în rășină poliuretanică și vopsit în culori acrilice.

Figurină „Iepure îmbrăcat elegant”. Realizat din polistiren, îmbrăcat în rășină poliuretanică și vopsit în culori acrilice. Aceasta reprezintă un iepure bătrân cu palarie în mână și baston în cealaltă.

Figurină „Iepure cu baston și palarie pe bancă”. Realizat din polistiren, îmbrăcat în rășină poliuretanică și vopsit în culori acrilice. Acesta reprezintă un iepure îmbrăcat stând pe o bancă.

– Figurină „Iepure cu bagaj”. Realizat din polistiren, îmbrăcat în rășină poliuretanică și vopsit în culori acrilice. Acesta reprezintă un iepure îmbrăcat, cu ochelari așezați lângă o valiză.

Arcadă tematică Paște. Realizată din polistiren, îmbrăcată în rășină poliuretanică și vopsită în culori acrilice. Aceasta reprezintă un mâner coș nuiele cu 2 insulițe mici în lateralul acesteia decorate cu ouă și ciupercițe de diferite culori și dimensiuni.

Scenetă „Căsuță morcov”, dimensiune 1.8×2.5×2.5 m. Realizate din polistiren, îmbrăcate în rășină poliuretanică și vopsite în culori acrilice. Sceneta este compusă din: căsuța morcov, ciupercuțe decor și 5 animăluțe îmbrăcate în pijamale de iepure.

Figurină „Iepure cu ou aurit”, înălțime 3.5 m. Realizat din polistiren, îmbrăcat în rășină poliuretanică și vopsit în culori acrilice. Figurina reprezintă un iepure mare în poziție șezut cu un ou aurit între labuțe.

Scenetă „Iepure cară ou”. Realizat din polistiren, îmbrăcat în rășină poliuretanică și vopsit în culori acrilice. Sceneta este compusă din: 1 buc iepure care cară un ou, alte ouă decorative în jur.

Figurină „Iepure cu coș ou în spate” 2.5 m. Realizat din polistiren, îmbrăcat în rășină poliuretanică și vopsit în culori acrilice. Figurina reprezintă un iepure cu un coș de ouă colorate în spate.

Figurină „Iepure cu doi pui”, înălțime 2 m. Realizat din polistiren, îmbrăcat în rășină poliuretanică și vopsit în culori acrilice. Figurina reprezintă o figurină iepuroaică ce ține de mână 2 pui: 1 iepuraș și 1 rațușcă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea