Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Pasionată de muzică, actorie şi dans, Denisa Noga doreşte să facă o carieră din modeling, iar balul bobocilor este o provocare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Denisa Noga participă la Balul Bobocilor 2013 de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” pentru distracţie, socializare şi pentru că aceasta reprezintă o experienţă unică în viaţă. Tânăra pasionată de actorie, dans şi muzică doreşte câştigarea premiului de Miss Boboc 2013, dar nu aceasta este prioritatea”.

Admite faptul că şansele de a câştiga premiul cel mare sunt egale pentru toate concurentele şi speră ca în urma concursului să iasă cu fruntea sus. Are 1,70 înălţime şi 56 de kilograme şi încearcă să impresioneze băieţii cu „formele” ei, 98-63-97. Asul din mâneca Denisei este faptul că practică modeling-ul de la vârsta de 7 ani, când a început la agenţia de manechine şi fotomodele „Costin Mărculescu”, iar acest lucru poate fi hotărâtor în decizia juriului. Din modeling doreşte să facă o carieră, şi nu refuză nicio ocazie de a participa la prezentări.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În timpul liber îi place să călătorească, iar când nu se află în excursii sau vacanţe preferă să iasă cu prietenii cu care se distrează foarte mult. Cu această ocazie doreşte să mulţumească apropiaţilor că-i sunt alături şi că o sprijină în tot ceea ce face.

Dacă îţi place Denisa Noga apasă butonul „Like” de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss  Popularitate Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=455]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut” Tigrul platanului cauzează mari neplăceri albaiulienilor care au vrut să profite de timpul frumos de afară și să petreacă a doua zi de Paște în aer liber, la Alba Iulia. Ploșnițele dantelate sunt extrem de enervante, iar înțepăturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea