”Păruială” între nevastă și amantă, la blocul ”Turturica” din Alba Iulia – ”Spectacolul” a fost întrerupt de jandarmi

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de jandarmerie pentru a aplana un scandal “cu de toate” în faţa blocului G2 din municipiul Alba Iulia între o femeie şi presupusa amantă a bărbatului acesteia. Ambele au fost sancţionate contravenţional.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, luni, 17 august a.c., în jurul orei 18.00, în faţa unui bloc de locuinţe situat pe strada Arbsberg din municipiul Alba Iulia. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a constatat că două femei se certau şi se ameninţau cu acte de violenţă, fără să ţină cont că episodul violent era urmărit de mai multe persoane, printre care şi minori.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

”După aplanarea conflictului jandarmii au trecut la verificarea împrejurărilor în care acesta a apărut. A reieşit astfel că, în faţa blocului în care locuieşte, o tânără în vârstă de 22 de ani a întâlnit-o întâmplător pe C.P. (20 de ani), din Alba Iulia şi i-a cerut acesteia să înceteze o presupusă relaţie amoroasă cu soţul său. Între cele două a izbucnit un conflict spontan care risca să se amplifice deoarece audienţa se împărţise în două tabere care, la rândul lor, discutau contradictoriu şi luau parte uneia sau alteia dintre cele două beligerante. Speriat de o foarte posibilă amplificare a incidentului, unul dintre spectatori a apelat telefonic la ajutorul jandarmilor”, precizează Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În urma intervenţiei jandarmilor ambele femei au fost sancţionate contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 lei şi îndrumate ca pe viitor să apeleze la căi legale pentru stingerea disensiunilor personale. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

Aşa zis-a Burebista 18 august 2015 at 12:24

Care este strada „Arbsberg”? O fi prin Alba? Nu, este prin suburbia oraşului.

Dildău 18 august 2015 at 16:38

Cu napalm ati incercat?

Comentariile sunt oprite