Rămâi conectat

Politică Administrație

Partidul Proștilor a fost înregistrat oficial. Oamenii deștepți nu pot adera

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Iași, pe nume Cezar Popescu a obținut de la OSIM dreptul de a folosi în următorii 9 ani marca ”Partidul Proștilor”. Sloganul organizației este: ”Proști, dar mulți”.

Certificat OSIMÎntr-un interviu acordat ziarului 7est.ro, bărbatul explică ce l-a determinat să recurgă la înființarea acestui partid și cine îl va conduce.

„La cât sunt eu de prost, n-avea cum să fie ideea mea! Ideea i-a venit unui prieten, cu ani în urmă. El se hotărâse să facă pentru prieteni nişte legitimaţii de proşti, ca să justifice prostia din capul lor. Legitimaţia de prost trebuia să fie de mărimea unui catalog de şcoală, pentru ca, atunci când omul se legitima, să vadă lumea cât este de prost! Nu s-a mai materializat ideea şi anii au trecut. Eu am preluat-o şi am vrut să fac nişte legitimaţii mai mici. Un amic mi-a sugerat să înregistrez marca la OSIM, ca să nu se bage nimeni peste noi. De la o glumă, am ajuns să fac cerere, prin reprezentantul OSIM de la Iaşi. Am înregistrat-o în ianuarie, iar răspunsul l-am primit pe 18 noiembrie. Acum pot spune că deţin Partidul Proştilor, cu acte în regulă. Timp de nouă ani, nu se mai bagă nimeni peste mine!”, spune iniţiatorul Partidului Proştilor.

Ieşeanul susţine că nu va primi în partid oameni deştepţi, pentru a nu le „suci minţile” proştilor. Primele personalităţi vizate de liderul Partidului Proştilor sunt Monica Tatoiu şi Dan Diaconescu. Membrii partidului vor depune adeziuni în care vor explica de ce sunt proşti, iar legitimaţiile de membru vor purta denumirea de „Legitimaţie de prost”.

„Suntem noi proşti, dar am rugat un deştept să ne ajute să găsim un slogan. Deocamdată avem mai multe variante. Unul ar fi: „Mama proştilor e tot timpul gravidă!“, ceea ce înseamnă că vom avea întotdeauna mulţi membri. Un alt slogan ar fi: „Suntem proşti, dar mulţi! Bazaţi-vă pe noi!“ O altă variantă ar fi: „Nu este rău să te naşti prost, important e să nu mori prost!“ Dar nu ne facem griji pentru slogan. Pe parcurs, odată cu venirea mai multor membri, vor găsi ei o idee prostească”, a mai declarat ieşeanul care a iniţiat Partidul Proştilor.

Cezar Popescu afirmă că se gândeşte foarte serios să facă un partid adevărat până la viitoarele alegeri: „La câţi proşti avem în ţară, cu siguranţă am umple jumătate de Parlament! Ne-am amesteca şi noi cu deştepţii şi să vedem atunci ce iese. Nu vedeţi că, de 25 de ani, ţara e condusă de „băieţi deştepţi“ şi am ajuns unde am ajuns…”

Sursa 7est.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea