Rămâi conectat

Politică Administrație

Parlamentarii de Alba – Alexandru Pereș și Teodor Atanasiu, noii vicepreședinți ai Senatului. Noul Birou permanent, validat de plen

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul Birou permanent al Senatului a fost validat joi, 1 septembrie, de plen, cu 106 voturi ”pentru”, șase voturi ”împotrivă” și Alexandru Peres si Teodor Atanasiudouă abțineri. PNL este reprezentat în conducerea Senatului de parlamentarii de Alba, senatorul Alexandru Pereș și deputatul Teodor Atanasiu, care au fost aleși în funcțiile de vicepreședinte.

Citește și: Maria Mihaela Albu, numită de Guvern în funcția de prefect al județului Alba

Vicepreședinții social-democrați ai Senatului sunt Augustin Mitu și Ioan Chelaru, iar secretarii Biroului Permanent  – Ioan Rotaru şi Siomeon Purec (PSD), Mario Ovidiu Oprea şi Ben-Oni Ardelean (PNL), care l-a înlocuit pe senatorul Pereş.

Citește și: Candidații PNL Alba la alegerile parlamentare din 2016, votați de organizațiile locale

De asemenea, au fost votaţi chestorii Nicolae Bădălău şi Neculai Bereanu de la PSD, Cristian Rădulescu (PNL) şi Verestoy Attila (UDMR).

Biroul Permanent este condus de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care este ales, la începutul legislaturii, pentru mandat de patru ani.

Votul a fost secret și electronic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea