Ziarul Unirea

Parlamentari de Alba l-au colindat pe Vasile Blaga, preşedintele Senatului României

    Sâmbătă, 24 decembrie, în Sfânta zi a Ajunului de Crăciun, mai mulţi parlamentari PDL de Alba, respectiv senatorii Alexandru Pereş şi Nicolae Dobra, deputatul Corneliu Olar, dar şi Ion Dumitrel-preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Sorin Bumb-vicepreşedinte al CJ Alba şi primarul comunei Gârda, Marin Vârciu însoţiţi de către taraful „Moţul” al Centrului de Cultură al comunei Horea l-au colindat pe Vasile Blaga, preşedintele Senatului României la casa părintească din oraşul Ştei, judeţul Bihor. Aşa după cum ne-a declarat deputatul moţilor, Corneliu Olar, domnul Blaga i-a primit cu mare bucurie pe colindătorii din Alba şi a fost încântat să asculte, alături de familia sa, frumoasele colinde moţeşti şi tradiţionale din judeţul nostru cântate de aceştia. Grupul de colindători i-a dus d-lui Blaga colăcei din Apuseni şi i-a urat sănătate şi fericire alături de cei dragi, multă putere de muncă în importanta funcţie pe care o deţine actualmente în statul român, tradiţionalul „La mulţi ani!” şi… la mai mare! Preşedintele Senatului le-a mulţumit mult pentru surpriza plăcută pe care i-au făcut-o şi i-a încredinţat că, după puterile sale, va susţine şi pe mai departe în Parlamentul României cele mai importante proiecte economice şi sociale ale judeţului Alba. (T.M.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

14 Comentarii

titirca inima rea 27 decembrie 2011 at 22:21

Cand te uiti la figurile astora din poza te apuca plansul.Astia arata a soferi,taietori de lemne, macelari,bijnitari,etc; astia nu arata a leaderi, a formatori de opinie,a conducatori carora li s-a incredintat destinele unei natiuni.

Cainele Comunitar 28 decembrie 2011 at 0:40

Daca romanul este prost si voteaza de fiecare data aceste „fetele” de cocalari, soferi si taietori de lemne sa-i reprezinte ne meritam soarta dar mai ales ne meritam oamenii pe care-i promovam. Oricum ai dreptate si parca este o poza de sambata dupa program cu santieristi de pe vremea raposatului.

Corect 28 decembrie 2011 at 12:27

Stai linistit, ca la anu vin iar alegeri si cocalarii astia, in frunte cu cocalarul sef ( cu nume de la biogaz !) vor „aranja” sa castige tot ei, asa cum au „aranjat” si data trecuta… Nu romanii i-au votat, s-au „votat” ei insisi, cu japca…

gazi 27 decembrie 2011 at 23:55

Amin.Titirca le zice bine.

HH 28 decembrie 2011 at 11:03

SI-AU COLINDAT SLUGILE STAPANII CA SA FIE IN CONTINUARE DARNICI CU ELE !!!
UNDE S-A AJUNS….

lucian blaga 28 decembrie 2011 at 12:00

babooni sau rosii în buci

Cristiano Ronaldo 28 decembrie 2011 at 12:25

Vai cata ospitalitate, ce grup omogen , stau bietii muzicanti pe vine cu instrumentul in gura si „canta” boierilor momentului. Extra-ordinar moment, peste 100 de ani , in cartile de istorie, ce o sa scrie despre Avram Iancu ? , nimic….DOMNULE DUMITREL nu pare sa fiti din aceasta piesa…… sau?

Costel* 28 decembrie 2011 at 16:13

Domnule Ronaldo … cand te duci sa colinzi la stapan, sigur sti ca pica ceva si ma gandesc ca :
-Peres va primi o pesie,
-Olar va primi o bucata de padure si o haina sa nu se mai duca la stapan in salopeta,
-Dobra va primi armata disponibilizata de marele maestru Atanasiu, iar
-Negrut va primi un lant cu care sa se lege la caruta hodorogita a PDL-ului ca singur nu stie sa mearga.
In rest sarbatori fericite domnilor si multi ani de acum inainte in afara Parlamentului Romaniei.

NELUTU 28 decembrie 2011 at 20:35

D-l Olar cel care reprezinta motii trebuie plasat la Ministerul Culturii pentru ca el inafara de a aduna voturi PDL-ului si a promite pomeni electorale nu a facut nimic pentru oameni.Peste tot apare cu aceasta formatie in rest nimic,la tribuna Camerei Deputatilor nu poate canta pe muzica acestor lautari deci nici nu ia cuvantul.

UN AN NOU FERICIT!

Voi stiti ca V.Blaga e revolutionar ! 29 decembrie 2011 at 15:22

Revolutionarii din Bucuresti sustin ca intre ei sunt multi si falsi revolutionari precum V.Blaga care s-a dat mare ca in timpul revolutiei din 89 el a dat jos drapelul Romaniei de pe cladirea primariei Stei,dar locuitorii Steiului sustin ca primaria nici nu avea tricolor in dec.89.Revolutionara e si Roberta Anastase ce atunci avea 12 ani si care a trecut pe langa demonstranti si i-a admirandu-i a devenit luptatoare….Auzi mai pe cine colinda astia !

Deleanu 29 decembrie 2011 at 17:14

Încercând să dobori pe alţii , nu te ridici pe tine… Aviz amatorilor! Postaţi comentarii doar de dragul de a dărâma tot ce se construieşte… Sper ca anul care vine să ne facă mai buni , mai concilianţi .

Costel* 29 decembrie 2011 at 19:55

Cu cine sa fim mai concilianti cu Generalul Cabulea si cu Colonelul Ghete unul de la militie si celalalt de la armata care alaturi de fiul lui Babitchi fost militar in termen in MApN la balamucul din 1989 sunt revolutionari veritabili cu acte si foloase necuvenite in … *REGULA*. Asa sunt si ceilalti … hoti si pungasi, iar noi prostime pupinc(#)urim la dumnealor, iar dumnealor spun ca *prostimea* tot *prostime* ramane.

cristiano ronaldo 30 decembrie 2011 at 9:17

Domnule Deleanu, eu am vrut sa se ridice muzicantii, eu n-am niimic cu baietii destepti gen Olar- cantaret de curte , sa cante-n continuare, canta fain si s-aude peste padure (mai este ceva padure-n Horea).Apoi asta cu „ce se construieste ?” e buna. lA ALBA-N CETATE DEFILEAZA AUSTRIECII SI PROSTII ISI FAC POZE CU „SPANZURATOAREA ” MARTIRILOR DIN APUSENI.
LA MULTI ANI, DOMNILOR .

Costele adevar graiesti 31 decembrie 2011 at 14:01

Ce reforme sau facut….niciuna ca cumunistii inraiti au ramas sefi ca cei amintiti de COSTEL si ce buncare au… saracii revolutionarii astia !De cand ai din Horea isi permit sa sustina Centru de Cultura in comuna lor cu arhivari muzicanti sa distreze sefimea PDL-ista…Nu cumva astia or taiat cu drujba lemnele ce tineau clopotele bisericii vechi din Horea…?

Comentariile sunt oprite