Rămâi conectat

Actualitate

Părinții ai căror copii nu vor merge la școală din cauza suspendării cursurilor vor primi 75% din salariu. Anunțul premierului Ludovic Orban

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ludovic Orban a declarat, joi, că noul an școlar va începe în 14 septembri, iar în cazul în care cursurile se suspendă într-o anumită școală, părinții elevilor din școala respectivă vor primi 75% din salariu pe perioada în care copilul stă acasă pentru a învăța online.

„Știți foarte bine că în perioada stării de urgență a existat o forma de sprijin a familiilor cu copii: pe perioada in care au fost suspendate cursurile scolare, un parinte la alegere a avut posibilitatea sa stea acasa intr-un fel de concediu, platindu-i-se 75% din salariu.

Si pentru inceperea scolii vom lua o masura similara. Masura in schimb va fi flexibila pentru ca situatia epidemiologica fiind diferita de la o localitate la alta, masura nu va fi generala. Deci va fi o masura locala. Daca intr-o scoala avem cazuri si se inchide scoala 14 zile, toti parintii elevilor din scoala respectiva vor primi pe perioada suspendarii cursurilor forma de sprijin de 75%”, a declarat Ludovic Orban.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024: Beneficiarii vor fi obligați să-și cumpere și sistemul de stocare a energiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024: Beneficiarii vor fi obligați să-și cumpere și sistemul de stocare a energiei Un proiect de ordin al Ministerului Mediului, aflat în dezbatere publică, modifică ghidul de finanţare a programului „Casa Verde Fotovoltaice”, astfel încât cei interesați să primească bani și pentru achiziționarea unui sistem de stocare a energiei electrice produse, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea