Rămâi conectat

Actualitate

Pakiv România și-a plătit restanțele către o parte din cei care și-au înființat firme prin proiectul “Alternative pentru șomaj”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Asociația Pakiv România  anunță efectuarea în această săptămână a unor plăți restante către un număr de 28 de antreprenori care și-au înființat firme prin proiectul “ALTERNATIVE PENTRU ŞOMAJ – promovarea şi dezvoltarea competenţelor şi activităţii antreprenoriale în rândul şomerilor”. Cei 28 de antreprenori sunt din Regiunile Nord Vest și Centru iar

plățile restante reprezintă tranșele 2 și 3 din sprijinul financiar acordat prin proiect pentru înființarea firmelor.

În intervalul 2011- 2012 un număr total de 60 de firme au fost înființate prin proiectul menționat anterior, atât de către șomeri cât și persoane în căutarea unui loc de muncă care au beneficiat în acest scop și de un program de măsuri integrate precum și de asistare gratuită a afacerilor nou înființate. Dintre aceștia, 23 au primit la timp toate cele 3 tranșe ale sprijinului financiar în cuantum de 6 000 lei/firmă. Alți 28 de antreprenori au fost plătiți integral în cursul acestei săptămâni. 9 antreprenori, toți din Regiunea Nord Est, urmează să fie plătiți în perioada imediat următoare.

Întârzierile în plata tranșelor sunt independente de Asociația Pakiv România și apreciem înțelegerea de care au dat dovadă până acum beneficiarii noștri, respectiv antreprenorii care și-au înființat afacerile prin proiect și îi asigurăm în continuare de buna noastră credință, seriozitate și profesionalism” se precizează în comunicatul remis presei de Asociația Pakiv România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea