Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Opriţi reinstalarea Guvernului PDL-PNL! Votaţi pentru Alba puternică!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Opriţi reinstalarea Guvernului PDL-PNL! Votaţi pentru Alba puternică!

După catastrofala guvernare Băsescu-Boc-Blaga-Udrea, Guvernul PSD condus de Victor Ponta a reparat nedreptăţile făcute românilor. Potrivit deputatului PSD Ioan Dîrzu, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, Guvernul Ponta le-a redat românilor demnitatea călcată în picioare de PDL, acum PNL: lLe-a redat românilor pensiile şi salariile tăiate pe nedrept de Guvernul PDL (azi PNL), urmărind să nu mai existe niciun român căruia să i se taie din venitul său câștigat cinstit. lA scos ţara din recesiune și am avut o creștere economică anuală de peste 3%; lA sprijinit investitorii – cum sunt spre exemplu, în judeţul nostru, fabricile Daimler şi Bosch, fiind create mii de locuri de muncă pentru locuitorii judeţului. lAu fost deblocate fondurile europene, iar sumele absorbite au crescut de la 6 la sută – în timpul guvernării PDL (azi PNL) la 70 la sută. lPensiile au fost indexate,  în fiecare an, peste rata inflației.

lA crescupsdt salariul minim de la 675 de lei la peste 1.000 de lei, s-au majorat salariile din educație și sănătate cu 25%, PSD demonstrând ce înseamnă cu adevărat să acorzi prioritate acestor domenii; lAu fost plătiţi profesorilor, funcționarilor și magistraților banii câștigați prin hotărâri judecătorești împotriva Guvernului Boc-Băsescu-Blaga! lAu fost redeschise spitalele închise de cei din noul PNL şi s-au alocat fonduri pentru modernizarea spitalelor – cum sunt spre exemplu cele de la Abrud şi Câmpeni. lS-a păstrat cota unică de 16%, CAS-ul a scăzut cu 5 puncte procentuale, s-a stabilit scutirea de impozit pe profitul reinvestit, s-a redus TVA la alimente la 9% și cota generală de TVA a scăzut de la 24 la sută la o medie de 19 la sută. lS-a oprit jaful de la Hidroelectrica și din sectorul energetic și a fost oprită creșterea prețurilor la energia pentru populație.

lAu crescut anual subvențiile în agricultură și AU FOST PLĂTITE ÎN AVANS, înainte de începerea sezonului, ajungând din nou, după 20 de ani, să exportăm mai multe alimente decât importăm! lAu fost oprite disponibilizările din Poliție și Jandarmerie şi s-au plătit angajaţilor toate drepturile legale. lAu fost create locuri de muncă, fiind recuperată o mare parte din cele 800.000, pierdute în perioada 2009-2011 de economia românească – în judeţul nostru fabricile Daimler, Bosch şi multe altele au fost sprijinite pentru a se dezvolta. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile onorate de Guvernul PSD. Din păcate, în acest an se resimte tot mai mult reinstraurarea regimului PDL! Guvernul Cioloş, susţinut de PNL, cu acelaşi Blaga la conducere, vechi PDL-ist acum PNL-ist, nu le aduce nimic bun românilor. Noua fabrică Daimler îşi va construi uzina de motoare în Polonia, nu la Sebeş, producătorii şi-au primit cu întârziere subvenţiile, atragerea fondurilor europene nu este considerată o prioritate de Guvernul Cioloş susţinut de PNL, iar cadastrarea localităţilor bate pasul pe loc, fiind amânată până după alegeri. Candidaţii PSD la Consiliul Judeţean, dintre care îi amintim pe Ioan Dîrzu, Ioan Florea, Lucian Prodan, Daniel Zdrânc, Ştefan Tomuş, Radu Călin şi Nicolae Luca fac apel la locuitorii judeţului pentru a opri reinstalarea Regimului PDL-PNL!

Publicitate electorala PSD Alba

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea