Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

(P) Noul Crossover SUV Ford Puma e la Mecatronics – Design inovator și asistență inteligentă

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul Ford Puma a fost lansat vineri la Mecatronics SA.  Exteriorul frumos sculptat al Pumei este echilibrat de funcționalitate, eleganță și atenție la detalii. Noul model Ford este disponibil în showroom-urile din toată țara.

Noul Ford Puma are un aspect inovator, „centrat pe om”, un design exterior îndrăzneț, de SUV, și un motor hibrid sofisticat.

„Iată-ne la sărbătoarea de lansare a primului model hybrid fabricat în Romînia, un model produs cu mândrie de către colegii noștri de la Craiova care au facut o treabă excelentă, și ne-au livrat o mașină de la români, pentru români. Și, cum îmi place mie să spun, un vehicul cu ADN tehnologic american și suflet românesc. Noul Ford Puma este primul vehicul electrificat, din cele 14 pe care Ford le va lansa în acest an, o mașină cu tehnologii care inspiră încredere și cu un aer primitor și confortabil precum cel de acasa”, a spus cu ocazia lansării, Rodica Cucu, specialist marketing la SC Mecatronics SA.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!
Tehnologie care face condusul o placere

Ford Puma dispune de o serie de funcții inovatoare, concepute pentru a îmbunătăți plăcerea de a conduce, cum ar fi profilurile de conducere selectabile și Ford Co-Pilot360, un set complex de tehnologii de asistență, care acționează împreună pentru a ajuta la gestionarea accelerării, frânării și direcției. Acestea includ Pilot Automat Adaptiv sistemul de asistență pre-coliziune și sistemul de asistență pentru manevrele de evitare, toate acestea supraveghind drumul din față și avertizând șoferul cu privire la potențialele pericole.

Ford Puma întruchipează această nouă direcție, cu dotarea opțională Mild Hybrid, cu auto-încărcare. Oferind o selecție de noi dotări opționale hibride, avansate și vizionare, pentru motoarele pe benzină EcoBoost, motoarele Puma oferă performanță, economie de combustibil și valori vizibil mai mici ale emisiilor de CO2 față de alte motoare convenționale, care nu sunt hibride.

Utilizare inteligentă a spațiului

Viața modernă necesită o abordare inventivă a modului în care ocupăm spațiul.  Lider în segmentul său la capacitatea portbagajului, Ford Puma a adoptat acest mod de gândire, datorită inovativului MegaBox, furnizând un extra spațiu de până la 80 de litri.

Pe lângă prezența impunatoare, exteriorul frumos sculptat al Pumei este echilibrat de funcționalitate și oferă adaptabilitate prin detaliile designului său. De la alertarea șoferului privind potențialele pericole de coliziune, la sisteme inteligente care îl ajută să mențină tracțiunea și stabilitatea.

Echilibru perfect

Cabina Ford Puma are un design elegant și rafinat, cu tapițerie din piele. Scaunele din față includ suport lombar și funcție de masaj, pentru un nivel suplimentar de confort. Finisajul luminos al detaliilor interiorului amplifică senzația de stil sofisticat iar o serie de caracteristici inteligente și tehnologii inovatoare, conferă controlul complet, de la consola de bord de 12,3″ cu instrumente digitale și ecran tactil avansat, de 8″, la o serie de servicii și caracteristici suplimentare, disponibile prin sistemul de info-divertisment SYNC 3, și modemul încorporat FordPass Connect . Fiecare element a fost conceput pentru a face deplasarea Ford Puma, cât mai placută.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Preotul Ioan Mitrofan din Blaj, o viață închinată Bisericii Unite: Dascăl îndrăgit și apreciat, preot model și îndrumător spiritual de calitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Mitrofan din Blaj, o viață închinată Bisericii Unite: Dascăl îndrăgit și apreciat, preot model și îndrumător spiritual de calitate Motto: „Anii mei cei tineri, ani luminați de slavă… și credință” (Serghei Esenin) Orice întâlnire cu părintele Mitrofan este o adevărată lecție de credință și istorie. Îl găsim acum în casa familiei Manciulea, azi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea